Έχασε πολύτιμο έδαφος ο ΠΑΟΚ

Έχασε πολύτιμο έδαφος ο ΠΑΟΚ

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να διπλασιάσει τις νίκες του στο Conference League, μένοντας στο 1-1 με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας στην Τούμπα και υποχωρώντας στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας του ομίλου του. Παρά το γεγονός πως προηγήθηκε πολύ νωρίς, δεν εμφανίστηκε το ίδιο αποφασιστικός, πληρώνοντας κυρίως την εμφάνισή του στο β΄ ημίχρονο.

Σε ένα πρώτο 20λεπτο με δαιμονιώδη ρυθμό, ο Ακπομ στο 9΄ με κεφαλιά, ύστερα από γύρισμα του Τέιλορ, έδωσε προβάδισμα στον ΠΑΟΚ, για να ισοφαρίσει στο 14΄ ο Ντα Σίλβα με πλασέ, μετά από ασταθή απόκρουση του Πασχαλάκη.

Μετά το 1-1 οι δύο ομάδες είχαν από μια μεγάλη ευκαιρία. Οι Σλοβάκοι θα μπορούσαν στην εκπνοή του ημιχρόνου να μπουν μπροστά στο σκορ, ωστόσο ο Πασχαλάκης απέκρουσε σωτήρια το σουτ του Γκριν.

Στο β΄ μέρος, οι Θεσσαλονικείς έγιναν πιο επιπόλαιοι. Παρά την είσοδο των Μπίσεσβαρ, Βιεϊρίνια και Σφιντέρσκι, η εικόνα της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου δεν άλλαξε, με τους φιλοξενούμενους να χάνουν τεράστια ευκαιρία στο 84΄ όταν ο Μραζ νικήθηκε από τον Πασχαλάκη σε τετ α τετ.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Τέιλορ, Μιχάι, Μιχαηλίδης, Σίντκλεϊ (68΄ Βιεϊρίνια), Εσίτι, Σβαμπ (68΄ Κούρτιτς), Α. Ζίβκοβιτς, Αουγκούστο (59΄ Μπίσεσβαρ), Μίτριτσα (74΄ Κωνσταντέλιας), Ακπομ (74΄ Σφιντέρσκι).
ΣΛΟΒΑΝ: Τσόβαν, Πάουσεκ, Μπόζικοφ, Κάσια, Μεντβέντεφ  (82΄ Αμπένα), Γκριν (82΄ Τσάβριτς), Κανκάβα, Ντε Καμπς (33΄ Αγκμπο), Ντράζιτς (70΄ Ζμραλ), Χέντι, Ντα Σίλβα (70΄ Μραζ).

Στο άλλο παιχνίδι του 6ου ομίλου, η Κοπεγχάγη δεν δυσκολεύτηκε να επικρατήσει της Λίνκολν με 3-1.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: Κοπεγχάγη 6, ΠΑΟΚ 4, Σλόβαν Μπρατισλάβας 1, Λίνκολν 0. Η επόμενη αγωνιστική 21/10:  Κοπεγχάγη – ΠΑΟΚ, Σλόβαν Μπρατισλάβας – Λίνκολν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή