Τραγικό τέλος για τον 31χρονο ποδοσφαιριστή Ν. Τσουμάνη

Τραγικό τέλος για τον 31χρονο ποδοσφαιριστή Ν. Τσουμάνη

1' 46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σοκ που ξεπέρασε τα σύνορα της Ελλάδας προκάλεσε η είδηση του θανάτου του Νίκου Τσουμάνη, όχι μόνο επειδή επρόκειτο για επαγγελματία ποδοσφαιριστή που φόρεσε για τέσσερα χρόνια τη φανέλα του Αρη, αλλά και για τον τραγικό τρόπο που κόπηκε το νήμα της ζωής του. Νωρίς το πρωί της Τρίτης, περαστικοί από τη μαρίνα της Ν. Κρήνης στη Θεσσαλονίκη τον βρήκαν νεκρό στη θέση του οδηγού μέσα στο αυτοκίνητό του, πνιγμένο από θηλιές φτιαγμένες με τέσσερα δεματικά καλώδια μιας χρήσεως, τα λεγόμενα tie wrap, που χρησιμοποιούνται ευρέως ως υλικό συσκευασίας. Οι πρώτες εκτιμήσεις της αστυνομίας είναι ότι ο θάνατος του 31χρονου ποδοσφαιριστή οφείλεται σε ασφυξία και αναμένεται η ιατροδικαστική έκθεση για να ξεκαθαρίσει εάν πρόκειται για αυτοκτονία, σενάριο που προβάλλει ως επικρατέστερο, ή για δολοφονία. Με τα έως τώρα γνωστά στοιχεία, δεν βρέθηκε στο αυτοκίνητο ή κάπου αλλού ιδιόχειρο σημείωμα, όπως συμβαίνει συνήθως όταν κάποιος αποφασίζει να βάλει τέλος στη ζωή του, ενώ ο στενός του φίλος Ανδρέας Τάτος, πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, του Αρη και νυν της Καλαμάτας, διαψεύδει τη φημολογία περί μεγάλων οικονομικών προβλημάτων που τον οδήγησαν σ’ αυτή την απόφαση: «Με το να χρωστά κάποιος 5 με 10 χιλ. ευρώ δεν μπορούμε να λέμε ότι είχε οικονομικό πρόβλημα. Ηταν κλειστός χαρακτήρας, ίσως δεν άντεξε την πίεση. Αν υπήρχε πρόβλημα, πιστεύω πως ήταν ψυχολογικό. Πάντα θα αναζητώ το γιατί…»

Αλλα άτομα από το περιβάλλον του Νίκου Τσουμάνη αναφέρουν ότι το τελευταίο διάστημα εμφάνιζε σημάδια κατάθλιψης, χωρίς όμως να προϊδεάσει ποτέ με τη συμπεριφορά του ότι θα μπορούσε να κάνει κακό στον εαυτό του. Χαρακτηριστικό είναι ότι την ερχόμενη Δευτέρα θα έπιανε δουλειά σε μίνι μάρκετ για να ενισχύσει το εισόδημά του από τη συνεργασία του με τον Μακεδονικό, στον οποίο θα αγωνιζόταν την εφετινή περίοδο. Φεύγοντας από το σπίτι το βράδυ της Δευτέρας είπε στη σύντροφό του ότι πάει μια βόλτα. Δεν επέστρεψε και λίγες ώρες αργότερα εκείνη ανησύχησε και ενημέρωσε την αστυνομία.

Ο Νίκος Τσουμάνης αγωνίστηκε κυρίως ως αριστερός μπακ, έχοντας 59 εμφανίσεις με τον Αρη τις περιόδους 2013-14 και 2015-18. Επαιξε επίσης σε Κέρκυρα, Πανθρακικό, Ξάνθη, Βέροια, Απόλλωνα Πόντου και Μακεδονικό, με πολλές ομάδες να εκδίδουν συλλυπητήρια ανακοίνωση για την απώλειά του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή