Ευρωλίγκα: Λύγισε στην παράταση ο εξαιρετικός Ολυμπιακός

Ευρωλίγκα: Λύγισε στην παράταση ο εξαιρετικός Ολυμπιακός

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Ολυμπιακός, με ένα εξαιρετικό αμυντικό πλάνο κόντρα στη Μπαρτσελόνα, έστειλε το ματς στην παράταση (67-67), διεκδίκησε στα ίσα ένα παιχνίδι-θρίλερ μέσα στη Βαρκελώνη, αλλά στον έξτρα χρόνο λύγισε, γνωρίζοντας την ήττα (79-78). Ο καταπληκτικός χθες Κώστας Σλούκας ήταν ο μοιραίος παίκτης στην τελευταία επίθεση του Ολυμπιακού, καθώς δεν κατάφερε να ευστοχήσει, χάνοντας τη μεγάλη ευκαιρία να χαρίσει τη νίκη στην ομάδα του.

Οι Πειραιώτες κατάφεραν να μπλοκάρουν από την αρχή του παιχνιδιού τους γηπεδούχους, να τους φθείρουν και εκμεταλλευόμενοι την απίστευτη αστοχία τους (0/12 τρίποντα) να  κλείσουν προηγούμενοι το ημίχρονο με +5. Και όλα αυτά έχοντας χαμηλά ποσοστά ευστοχίας και αρκετά χαμένα αμυντικά ριμπάουντ. Η κυριαρχία του πρώτου ημιχρόνου δεν είχε συνέχεια, αφού στην τρίτη περίοδο οι Καταλανοί βρήκαν τον ρυθμό τους, κατανοώντας το εξαιρετικό αμυντικό πλάνο των «ερυθρολεύκων».

Ο Ολυμπιακός, κυρίως με τα επιθετικά ριμπάουντ του Φαλ, παρέμεινε στο παιχνίδι παίρνοντας κρίσιμους πόντους και με ένα εξαιρετικό αμυντικά δεκάλεπτο στην τελευταία περίοδο, έχοντας  κορυφαίο τον Λαρεντζάκη, πήγε το παιχνίδι στην παράταση, όπου πάλεψε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο.

Ξεχώρισαν οι Σλούκας (14 π), Ντόρσεϊ (12), Βεζένκοφ (12), Φαλ (11) και ΜακΚίσικ (10).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή