Champions League: «Έβρεξε» γκολ και… σασπένς

Champions League: «Έβρεξε» γκολ και… σασπένς

Απίστευτες αναμετρήσεις σε Μαδρίτη και Παρίσι – Διέσυρε την Ντόρτμουντ ο Αγιαξ

1' 42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ακόμα μια εκπληκτική βραδιά είχαμε χθες στο Τσάμπιονς Λιγκ στο πρώτο μέρος της 3ης αγωνιστικής, όπου σημειώθηκαν συνολικά 35 τέρματα! Στον πρώτο όμιλο, η Παρί Σ.Ζ. με δύο γκολ του Μέσι έλυσε τον γόρδιο δεσμό απέναντι στη Λειψία, επικρατώντας με 3-2, και πέρασε στην πρώτη θέση, ενώ η δεύτερη Μάντσεστερ Σίτι σκόρπισε στο Βέλγιο την Μπριζ 5-1.

Στο ντέρμπι του 2ου ομίλου η Λίβερπουλ, έπειτα από ένα εκπληκτικό ματς και έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Σαλάχ, που βρήκε δύο φορές δίχτυα, νίκησε με 3-2 την Ατλέτικο μέσα στη Μαδρίτη και ανέβηκε στους 9 βαθμούς, ενώ μεγάλη νίκη πέτυχε στο «Ντραγκάο» η Πόρτο με 1-0 επί της Μίλαν και έφτασε τους Μαδριλένους στους 4 πόντους, ενώ οι Ιταλοί δεν έχουν έπειτα από τρία ματς ούτε βαθμό. Στο 3ο γκρουπ ο Αγιαξ έκανε πάρτι με καλεσμένη την Ντόρτμουντ, επικρατώντας με 4-0 και πέρασε μόνος στην κορυφή, ενώ μεγάλη νίκη πέτυχε η Σπόρτινγκ, που επικράτησε με 4-1 στην Πόλη της Μπεσίκτας και μπήκε και αυτή πλέον στο «κόλπο» κυνηγώντας τους Γερμανούς.

Στον 4ο όμιλο, η Ιντερ δεν την… πάτησε από τη Σέριφ και με το τελικό 3-1 πέτυχε την πρώτη της νίκη στη διοργάνωση, φτάνοντας τους τέσσερις βαθμούς. Τέλος, η Ρεάλ πέρασε άνετα από το Ντόνετσκ, επικρατώντας με 5-0 της Σαχτάρ και μαζί με τους Μολδαβούς έχουν από έξι βαθμούς.

Τα αποτελέσματα: Μπεσίκτας – Σπόρτινγκ 1-4, Μπριζ – Μάντσεστερ Σίτι 1-5, Αγιαξ – Ντόρτμουντ 4-0, Ατλέτικο – Λίβερπουλ 2-3, Ιντερ – Σερίφ 3-1, Παρί Σ.Ζ. – Λειψία 3-2, Πόρτο – Μίλαν 1-0, Σαχτάρ – Ρεάλ 0-5.

Οι βαθμολογίες: 1ος: Παρί Σ.Ζ. 7, Σίτι 6, Μπριζ 4, Λειψία 0, 2ος: Λίβερπουλ 9, Ατλέτικο 4, Πόρτο 4, Μίλαν 0. 3ος: Αγιαξ 9, Ντόρτμουντ 6, Σπόρτινγκ 3, Μπεσίκτας 0, 4ος: Σέριφ 6, Ρεάλ 6, Ιντερ 4, Σαχτάρ 1.  

Στη Βαρκελώνη και στο Μάντσεστερ διεξάγονται τα δύο πιο κρίσιμα παιχνίδια της δεύτερης μέρας για την 3η αγωνιστική. Τα ματς: 19.45: Μπαρτσελόνα – Ντιναμό Κιέβου, Σάλτσμπουργκ – Βόλφσμπουργκ. 22.00: Γιουνγκ Μπόις – Βιγιαρεάλ, Ζενίτ – Γιουβέντους, Λιλ – Σεβίλλη, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Αταλάντα, Μπενφίκα – Μπάγερν, Τσέλσι – Μάλμε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή