Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ 0-5: Σκόρπισε εφιάλτες στο «Θέατρο των Ονείρων» η ομάδα του Κλοπ (βίντεο)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ 0-5: Σκόρπισε εφιάλτες στο «Θέατρο των Ονείρων» η ομάδα του Κλοπ (βίντεο)

Με μία επιβλητική εμφάνιση -ειδικά στο πρώτο ημίχρονο- και τον Μοχάμεντ Σαλάχ να πετυχαίνει χατ τρικ, η Λίβερπουλ διέλυσε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Ολντ Τράφορντ

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με μία επιβλητική εμφάνιση -ειδικά στο πρώτο ημίχρονο- και τον Μοχάμεντ Σαλάχ να πετυχαίνει χατ τρικ, η Λίβερπουλ διέλυσε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Ολντ Τράφορντ, αναγκάζοντας πολλούς οπαδούς των γηπεδούχων να αποχωρήσουν από το γήπεδο με τη λήξη του πρώτου 45λεπτου.

Οι Reds άνοιξαν από νωρίς το σκορ -μόλις στο 5ο λεπτό- με τον Κεϊτά, ενώ πριν συμπληρωθεί το πρώτο τέταρτο, ο Ζότα διπλασίασε τα τέρματα των φιλοξενούμενων, παραδίδοντας εν συνεχεία τη σκυτάλη στον Σαλάχ που σκόραρε δύο φορές πριν τη λήξη του ημιχρόνου (38’ και 45’).

Ο Αιγύπτιος αστέρας της Λίβερπουλ επιβεβαίωσε πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, πετυχαίνοντας ακόμη ένα γκολ -το τρίτο του στον αγώνα- στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου.

Η Γιουνάιντεντ ολοκλήρωσε τον αγώνα με 10 παίκτες, καθώς ο Πογκμπά είδε στο 60’ την κόκκινη κάρτα.

Τελευταίες ειδήσεις

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή