Ευρωλίγκα: Για το απόλυτο νικών στο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός

Ευρωλίγκα: Για το απόλυτο νικών στο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός

Από «τρύπα» στην περασμένη περίοδο, το ΣΕΦ αποδεικνύεται φέτος απόρθητο κάστρο για τον Ολυμπιακό στην Ευρωλίγκα.

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Από «τρύπα» στην περασμένη περίοδο, το ΣΕΦ αποδεικνύεται φέτος απόρθητο κάστρο για τον Ολυμπιακό στην Ευρωλίγκα. Μετρά εκεί τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, κι αν τις κάνει απόψε (21.00) πέντε με αντίπαλο τη Φενέρμπαχτσε, θα ανεβάσει ταχύτητα και θα εδραιώσει την υποψηφιότητά του για μια θέση στα πλέι οφ.

Αν και η τουρκική ομάδα έχει αρνητικό ρεκόρ (2-4 νίκες) και δεν δείχνει στα καλύτερά της, σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να την πάρει κάποιος αψήφιστα, ειδικά τώρα που έχει υψώσει τους τόνους για τη διαιτησία, υπενθυμίζοντας (κάθε άλλο παρά διακριτικά) πόσο σημαντικός εταίρος είναι σε μια διοργάνωση που έχει βασικό χορηγό την εθνική αεροπορική εταιρεία της Τουρκίας… Ο Ολυμπιακός δεν έχει τη φρεσκάδα των πρώτων εμφανίσεων της περιόδου, ξέρει όμως να κερδίζει τα παιχνίδια που «πρέπει» και δεν σπαταλά ευκαιρίες. Δυσκολεύτηκε απέναντι σε Ηρακλή και Αλμπα, αλλά νίκησε και ηρέμησε.

Εντός έδρας παιχνίδι έχει και ο Παναθηναϊκός, ο οποίος υποδέχεται αύριο στο ΟΑΚΑ τη Βιλερμπάν.

Συνοπτικά το πρόγραμμα (7η αγωνιστική): ΠΕΜΠΤΗ: 21.00 Αλμπα – Μπάγερν, 21.00 Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε, 21.05 Μακάμπι – Μπαρτσελόνα, 21.30 Αρμάνι – Ερυθρός Αστέρας. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: 19.00 Ούνικς – Ρεάλ, 20.00 Ζενίτ – Μπασκόνια, 20.30 Εφές – Ζαλγκίρις, 21.00 Μονακό – ΤΣΣΚΑ, 21.00 Παναθηναϊκός – Βιλερμπάν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή