Εξώδικο Παναθηναϊκού στην ΕΠΟ για την Ολιστική

Εξώδικο Παναθηναϊκού στην ΕΠΟ για την Ολιστική

2' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πέρασαν πάνω από δύο μήνες που στη γενική συνέλευση της ΕΠΟ ψηφίστηκε με απόλυτη πλειοψηφία η ολιστική μελέτη των FIFA-UEFA, με τις καταστατικές αλλαγές που ζητούσαν οι δύο υπερκείμενες αρχές. Ωστόσο στην πράξη τίποτα δεν φαίνεται να έχει διαφοροποιηθεί στη λειτουργία και στον τρόπο που λαμβάνονται οι αποφάσεις στην ομοσπονδία. Το αντίθετο μάλιστα… Τρανταχτό παράδειγμα, το νέο οργανόγραμμά της και η απενεργοποίηση της επιτροπής αδειοδοτήσεων, κάτι που αποτέλεσε τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και προκάλεσε αλυσιδωτές αντιδράσεις.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός απέστειλε εξώδικο στην ΕΠΟ με το οποίο ζητεί να ενημερωθεί για τις ενέργειες που έχει κάνει η ομοσπονδία προκειμένου να εφαρμόσει τη μελέτη.

Πρόκειται για μια κίνηση που φανερώνει τη δυσαρέσκεια της «πράσινης» ΠΑΕ για τα όσα συμβαίνουν στο πάρκο Γουδί το τελευταίο διάστημα και τα οποία σε καμία περίπτωση δεν συμβαδίζουν με τις εκσυγχρονιστικές τομές της ολιστικής μελέτης. Στο «τριφύλλι» θα περιμένουν απάντηση από την ΕΠΟ και αναλόγως θα αποφασίσουν τις επόμενες ενέργειές τους. Αλλωστε, θεωρούν απαράδεκτο την ώρα που υπάρχει συμφωνία κυβέρνησης – ΕΠΟ – FIFA – UEFA για την πλήρη εφαρμογή των ρυθμιστικών αλλαγών, στην ομοσπονδία να συνεχίζουν να λαμβάνουν αποφάσεις που εξυπηρετούν συγκεκριμένα συμφέροντα.

Εξώδικο και από την ΑΕΛ προς την Ομοσπονδία σχετικά με την παύση του Γ. Δημητρίου – Εκτακτο Δ.Σ. για σήμερα η ΣΛ2.

Παράλληλα, χθες, εξώδικο προς την ΕΠΟ απέστειλε και ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας, με το οποίο ζητεί εξηγήσεις σχετικά με την παύση από τα καθήκοντά του, του μέχρι πρότινος διευθυντή αδειοδοτήσεων της ομοσπονδίας Γιώργου Δημητρίου.

Ο γνωστός ποινικολόγος, μεταξύ άλλων, στην εξώδικη δήλωσή του κατά του προεδρεύοντος της ΕΠΟ Παναγιώτη Δημητρίου, του εκτελεστικού διευθυντή Ιάκωβου Φιλιππούση, του προϊσταμένου  της Νομικής Υπηρεσίας Νίκου Μπάρτζη, και του διευθυντή της Υπηρεσίας Αδειοδοτήσεων Βασίλη Σαράκη, ζητεί «όπως μου χορηγήσετε αντίγραφα των αποφάσεων βάσει των οποίων θα γίνετε παρανόμως κάτοχοι και γνώστες όλων των απορρήτων στοιχείων των φακέλων αδειοδοτήσεων όλων των ΠΑΕ των ΣΛ1 και ΣΛ2».

Την ίδια στιγμή, και ενώ απομένουν 24 ώρες για να ξεκινήσει η «πολύπαθη» Σούπερ Λιγκ 2, τα δεδομένα πιθανότατα θα αλλάξουν και πάλι, μιας και η Ζάκυνθος με την Καβάλα ζήτησαν αναβολή στα παιχνίδια τους, με τη διοργανώτρια αρχή να ανακοινώνει έκτακτο Δ.Σ. για σήμερα και ώρα 14.00. Η Καβάλα κατέθεσε αίτημα για αναβολή του παιχνιδιού της 1ης αγωνιστικής, ενώ η νησιωτική ΠΑΕ και για τις δύο επόμενες αγωνιστικές. Το πιθανότερο είναι πως το αίτημά τους θα γίνει δεκτό. Ετσι, ο «μαραθώνιος» της ΣΛ2 θα ξεκινήσει με νέες εκκρεμότητες και χωρίς ακόμη να έχει υπογραφεί τηλεοπτικό συμβόλαιο με την ΕΡΤ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή