Ελλάδα – Ισπανία 0-1: «Αντίο» στο όνειρο του Μουντιάλ (βίντεο)

Ελλάδα – Ισπανία 0-1: «Αντίο» στο όνειρο του Μουντιάλ (βίντεο)

Τις όποιες ελπίδες της για τη δεύτερη θέση έχασε η Εθνική Ομάδα, έπειτα από την ήττα της με 0-1 από την Ισπανία στο ΟΑΚΑ

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τις όποιες ελπίδες της για τη δεύτερη θέση έχασε η Εθνική Ομάδα, έπειτα από την ήττα της με 0-1 από την Ισπανία στο ΟΑΚΑ.

Οι «Φούριας Ρόχας» επικράτησαν χάρη σε πέναλτι που κέρδισε ο Λαπόρτ, με τους παίκτες της Εθνικής να διαμαρτύρονται για επιθετικό φάουλ στον Μασούρα.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Σαράμπια, ο οποίος νίκησε τον Βλαχοδήμο, πετυχαίνοντας στο 26ο λεπτό το μοναδικό γκολ του αγώνα.

Λίγα λεπτά νωρίτερα, ο Μασούρας σκόραρε για την Εθνική, ωστόσο το γκολ ακυρώθηκε σωστά, καθώς ήταν εκτεθειμένος πίσω από την ισπανική άμυνα.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Εθνική προσπάθησε να αντιδράσει, δίχως όμως να απειλήσει τους Ίβηρες, οι οποίοι έκαναν διαχείριση των δυνάμεών τους και του σκορ μέχρι τη λήξη του αγώνα.

Ελλάδα (Φαν’τ Σχιπ): Βλαχοδήμος, Γούτας, Τζαβέλλας, Τσιμίκας, Ανδρούτσος, Σιώπης, Μπουχαλάκης (78′ Πέλκας), Μάνταλος, Γιαννούλης (67′ Λημνιός), Μασούρας (46′ Τζόλης), Παυλίδης (46′ Δουβίκας).

Ισπανία (Λουίς Ενρίκε): Σιμόν, Καρβαχάλ, Μαρτίνεθ (89′ Αθπιλικουέτα), Λαπόρτ, Γκαγιά, Γκάβι (65′ Μπουσκέτς), Ρόδρι, Κόκε, Ντε Τομάς (57′ Ροντρίγκο), Μοράτα (65′ Φορνάλ), Σαράμπια (57′ Όλμο).

Ειδήσεις σήμερα

⇒ Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

⇒ Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή