Ευρωλίγκα: Η Ούνικς «βύθισε» περισσότερο τον Παναθηναϊκό

Ευρωλίγκα: Η Ούνικς «βύθισε» περισσότερο τον Παναθηναϊκό

Κατώτερος των περιστάσεων εμφανίστηκε ο Παναθηναϊκός σε ένα ακόμη παιχνίδι στην Ευρωλίγκα, πήγε το ματς στις λεπτομέρειες και στο φινάλε τα θαλάσσωσε και ηττήθηκε. Αυτή τη φορά από την Ούνικς με 74-72 στο ΟΑΚΑ.

1' 55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κατώτερος των περιστάσεων εμφανίστηκε ο Παναθηναϊκός σε ένα ακόμη παιχνίδι στην Ευρωλίγκα, πήγε το ματς στις λεπτομέρειες και στο φινάλε τα θαλάσσωσε και ηττήθηκε. Αυτή τη φορά από την Ούνικς με 74-72 στο ΟΑΚΑ. Εχοντας την ευκαιρία στην τελευταία επίθεση να ισοφαρίσει ή να πάρει το ματς, ουσιαστικά του έμεινε η μπάλα στα χέρια, με τον Παπαπέτρου να παίρνει το τελευταίο σουτ πάνω σε άμυνα, να αστοχεί και οι «πράσινοι» να πέφτουν στο 2-7.

«Παίξαμε ηλίθια στην τελευταία μας φάση», παραδέχθηκε ο Δημήτρης Πρίφτης, για τον οποίο το παιχνίδι ήταν ιδιαίτερο, αφού πέρασε τέσσερα χρόνια στον πάγκο της Ούνικς. Το ίδιο ιδιαίτερο ήταν και για τον Μάριο Χεζόνια που επέστρεψε ως αντίπαλος και αντιμετωπίστηκε με αποδοκιμασίες από τους οπαδούς του «τριφυλλιού».

Η απόδοση του Γιάννη Παπαγιάννη με τα 17 ριμπάουντ (7 επιθετικά) και τους 14 πόντους δεν αρκούσε στον Παναθηναϊκό για να φύγει νικητής από το ΟΑΚΑ. Το κρίσιμο αμυντικό ριμπάουντ χάθηκε στα 19,6΄΄, ο Μπράουν ευστόχησε και η τελική επιλογή ήταν τελείως λανθασμένη.

Σε όλη τη διάρκεια του ματς ο Παναθηναϊκός ήταν κακός και άστοχος. Τα επτά επιθετικά ριμπάουντ των Ρώσων και τα επτά λάθη μέχρι τα πρώτα δύο λεπτά της δεύτερης περιόδου –από τα εννέα συνολικά– του Παναθηναϊκού, δεν άφησαν την ελληνική ομάδα να «χτίσει» διαφορά στο πρώτο μέρος, ενώ στο ίδιο τέμπο κύλησε και η συνέχεια.

Τα δεκάλεπτα: 15-15, 36-35, 54-54, 72-74.

Οι «πράσινοι» ηττήθηκαν με 74-72 στο ΟΑΚΑ έχοντας 13 λάθη και 7/28 τρίποντα – Με Ζενίτ απόψε ο Ολυμπιακός.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (7/28 τρ., 38 ρ., 12 ασ., 13 λ.): Πέρι 10 (2), Μέικον 14 (2), Παπαγιάννης 14 (17 ρ.), Μποχωρίδης, Παπαπέτρου 10 (2/11 τρ.), Κασελάκης 2, Γουάιτ 7, Φλόιντ 2, Νέντοβιτς, Εβανς 4, Σαντ Ρος 9 (1).

ΟΥΝΙΚΣ (9/23 τρ., 31 ρ., 10 ασ. 12 λ.):  Σπίσου 5, Τζ. Μπράουν 2, Κάναν 15 (2), Λορ. Μπράουν 13 (3), Μπράντλεϊ, Χεζόνια 9 (1), Ουζίνσκι, Τζεκίρι 8, Μάιο 7 (1), Βορόντσεβιτς 15 (2).

Στα άλλα χθεσινά ματς της 9ης αγωνιστικής: ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Μακάμπι 74-73, Ερυθρός Αστέρας – Βιλερμπάν 73-67, Αλμπα Β. – Εφές 63-90.

Ο Ολυμπιακός (6-2) σήμερα αντιμετωπίζει στην Αγία Πετρούπολη τη Ζενίτ, με στόχο την πρώτη εκτός έδρας νίκη του στη φετινή Ευρωλίγκα. Τα υπόλοιπα αποψινά παιχνίδια: Φενέρ – Μιλάνο, Μονακό – Μπάγερν, Ρεάλ – Ζαλγκίρις.

• Την απόκτηση του Βαγγέλη Μάντζαρη έως το τέλος της σεζόν ανακοίνωσε ο ΠΑΟΚ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή