Champions League: Πρόκριση Γιουνάιτεντ, έμπλεξε η Μπαρτσελόνα

Champions League: Πρόκριση Γιουνάιτεντ, έμπλεξε η Μπαρτσελόνα

Θέση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ έκλεισε η Γιουνάιτεντ, η οποία επικράτησε με 2-0 της Βιγιαρεάλ στο «Μαδριγάλ».

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Θέση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ έκλεισε η Γιουνάιτεντ, η οποία επικράτησε με 2-0 της Βιγιαρεάλ στο «Μαδριγάλ». Αν και οι «κόκκινοι διάβολοι» –με τον Μάικλ Κάρικ στον πάγκο– χρειάστηκαν σε ακόμα ένα ματς τις επεμβάσεις του Ντε Χέα που τους κράτησε όρθιους στο διάστημα που οι Ισπανοί πίεσαν, στο τέλος χάρη στο γκολ του Ρονάλντο κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ στο 78ο λεπτό, ενώ ο Σάντσο, που πέτυχε το πρώτο του τέρμα με τη φανέλα της Γιουνάιτεντ, διαμόρφωσε το τελικό 2-0 στις καθυστερήσεις.

Στο «Καμπ Νου» η Μπαρτσελόνα έμεινε στο 0-0 με την Μπενφίκα, κράτησε την απόσταση των δύο βαθμών από τους Πορτογάλους, όμως την τελευταία αγωνιστική θα πρέπει να έχει το ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα από αυτούς για να πάρει αυτή τη δεύτερη θέση του 5ου ομίλου και την πρόκριση. Κάτι που δεν είναι και τόσο απλό, αφού οι Καταλανοί παίζουν στο Μόναχο με την Μπάγερν και οι «αετοί» φιλοξενούν την Ντιναμό Κιέβου.

Στον 7ο όμιλο, που παραμένει και ο πιο αμφίρροπος, η Λιλ πέρασε στην πρώτη θέση, καθώς νίκησε με 1-0 τη Σάλτσμπουργκ, που έπεσε στη 2η. Τέλος, στην κορυφή του 8ου ομίλου πέρασε η Τσέλσι, που θριάμβευσε με 4-0 επί της Γιουβέντους, υποχρεώνοντας τους Ιταλούς στην πιο βαριά ήττα τους εκτός έδρας στη διοργάνωση.

Τα αποτελέσματα και οι βαθμολογίες των ομίλων έπειτα από τη διεξαγωγή της 5ης αγωνιστικής:

Ολα ανοικτά στον 7ο όμιλο, με τις 4 ομάδες να βρίσκονται μέσα σε 3 βαθμούς.

5ος: Ντιναμό Κιέβου – Μπάγερν 1-2, Μπαρτσελόνα – Μπενφίκα 0-0. Μπάγερν 15, Μπαρτσελόνα 7, Μπενφίκα 5, Ντιναμό Κιέβου 1.

6ος: Βιγιαρέαλ – Μαν. Γιουνάιτεντ 0-2, Γιουνγκ Μπόις – Αταλάντα 3-3. Μαν. Γιουνάιτεντ 10, Βιγιαρέαλ 7, Αταλάντα 6, Γιουνγκ Μπόις 4.

7ος: Λιλ – Σάλτσμπουργκ 1-0, Σεβίλλη – Βόλφσμπουργκ 2-0. Λιλ 8, Σάλτσμπουργκ 7, Σεβίλλη 6, Βόλφσμπουργκ 5.

8ος: Τσέλσι – Γιουβέντους 4-0, Μάλμε – Ζενίτ 1-1. Τσέλσι 12, Γιουβέντους 12, Ζενίτ 4, Μάλμε 1.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή