Παρί: Ο αδερφός του εμίρη του Κατάρ ανακοίνωσε μέσω Twitter την πρόσληψη Ζιντάν

«Καλωσήρθες Ζιζού», έγραψε σε ανάρτησή του στο Twitter ο Καλίφα μπιν Χαμάντ Αλ Θάνι - Διαψεύδει ο αθλητικός διευθυντής της Παρί, Λεονάρντο

45" χρόνος ανάγνωσης

Με αναρτησή του στο Twitter, ο αδερφός του «ισχυρού άνδρα» του γαλλικού συλλόγου, ανακοίνωσε ότι ο Ζινεντίν Ζιντάν έχει υπογράψει στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Συγκεκριμένα, ο Καλίφα μπιν Χαμάντ Αλ Θάνι έγραψε σε tweet: «Τα πράγματα τακτοποιήθηκαν, θα ανακοινωθεί σύντομα. Καλωσήρθες Ζιζού».

Την ίδια ώρα ωστόσο, ο αθλητικός διευθυντής της Παρί Σεν Ζερμέν, Λεονάρντο, ξεκαθάρισε ότι ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο παραμένει στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου. «Δεν θέλουμε να φύγει ο Ποτσετίνο. Δεν έχει ζητήσει ποτέ να φύγει και κανένας σύλλογος δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μας για αυτόν. Σεβόμαστε πολύ τον Ζιντάν για όσα έκανε ως παίκτης και προπονητής, αλλά μπορώ να σας πω ξεκάθαρα ότι δεν υπήρξε καμία επαφή ή συνάντηση μαζί του», δήλωσε στο AFP.

Σημειώνεται ότι ο νυν προπονητής της Παρί, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, αποτελεί βασικό στόχο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.