Ποιος σοβαρός προπονητής θα ασχοληθεί με εμάς;

Ποιος σοβαρός προπονητής θα ασχοληθεί με εμάς;

1' 20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα τελευταία 24ωρα φούντωσαν τα σενάρια περί Σάντος και Εθνικής Eλλάδος, μετά τις δηλώσεις του προεδρεύοντος της ΕΠΟ, Παναγιώτη Δημητρίου, στο Open.

Ο Σάντος, όμως, δύσκολα θα μπει στη διαδικασία να ασχοληθεί ξανά με το ελληνικό ποδόσφαιρο και την ΕΠΟ. Αν γυρίσουμε το… ρολόι λίγα χρόνια πίσω, θα δούμε ότι ο Πορτογάλος προπονητής δεν μπήκε καν στο αεροπλάνο της επιστροφής μετά τον αποκλεισμό της Εθνικής, της περιόδου Σαρρή, από το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας.

Αν υποθέσουμε ότι η ψαλίδα από τις 500.000-600.000 ευρώ, που είναι διατεθειμένη να δαπανήσει η ΕΠΟ για νέο προπονητή (αν και τα οικονομικά της ομοσπονδίας κάθε άλλο παρά ανθηρά είναι), μέχρι το 1,5 εκατ. που λαμβάνει ο Σάντος μπορεί να κλείσει, πώς ο Πορτογάλος τεχνικός θα υπογράψει με μια ομοσπονδία της οποίας ο επικεφαλής θα αλλάξει μέσα στους επόμενους τέσσερις μήνες κι ενώ κανείς δεν ξέρει τι θα κάνει με την Εθνική της χώρας του;

Ο Φαντ Σιπ «τα βρόντηξε» πριν από λίγες ημέρες διότι κανείς δεν βρέθηκε από την ΕΠΟ να συζητήσουν για το μέλλον. Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις ξεκινούν τον προσεχή Ιούνιο για το Nations League και ο νέος προπονητής δεν θα έχει προλάβει καν να περάσει τη φιλοσοφία του στην ομάδα. Σύμφωνα, πάντως, με έγκυρες πηγές, τις τελευταίες ώρες επιχειρείται επαναπροσέγγιση με τον Ολλανδό προπονητή, τουλάχιστον για να κοουτσάρει την Εθνική στο Nations League και η νέα διοίκηση να αποφασίσει για τη συνέχεια.

Παρ’ όλα αυτά, ακόμη και να έρθει νέος τεχνικός, θα απαιτηθούν ξανά άμεσα αποτελέσματα από μια ομάδα που σε περίπου 10 χρόνια έχει αλλάξει 7 προπονητές.

Με ακέφαλη ΕΠΟ και με τέτοια… προϊστορία και δεδομένα, θα είναι θαύμα αν καταφέρουμε να συνεργαστούμε πλέον με προπονητή προδιαγραφών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή