Αρχές Ιανουαρίου επιστρέφει ο Στάνκοβιτς

Αρχές Ιανουαρίου επιστρέφει ο Στάνκοβιτς

Χωρίς τον Τσίτσαν Στάνκοβιτς θα πορευθεί μέχρι την αρχή της νέας χρονιάς η ΑΕΚ.

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Χωρίς τον Τσίτσαν Στάνκοβιτς θα πορευθεί μέχρι την αρχή της νέας χρονιάς η ΑΕΚ. Ο Αυστριακός τερματοφύλακας είχε μερική ρήξη μηνίσκου, πορεύτηκε με συντηρητική αγωγή μέχρι να ομαλοποιηθεί το πρόγραμμα και τώρα που έκλεισε ο κύκλος των ντέρμπι υποβλήθηκε σε αρθροσκοπική μερική μηνισκεκτομή έσω μηνίσκου από τον Παντελή Νικολάου. Η επέμβαση ήταν επιτυχημένη και ολοκληρώθηκε χωρίς εκπλήξεις, καθώς αυτά που περίμενε να δει ο επικεφαλής του ιατρικού τιμ της ΑΕΚ, αυτά είδε με την αρθροσκόπηση. Εάν όλα εξελιχθούν ομαλά, ο Στάνκοβιτς θα επιστρέψει στις 5 Ιανουαρίου στον αγώνα με τη Λαμία και θα χάσει τα παιχνίδια με Αστέρα Τρίπολης, Ιωνικό, ΟΦΗ για το πρωτάθλημα και με την Κηφισιά για το Κύπελλο. Αντικαταστάτης του θα είναι ο Τσιντώτας.

Ο Βράνιες υποβλήθηκε σε αξονική που ήταν «καθαρή» και θα χάσει μόνο το ματς με τη Λαμία λόγω καρτών. Στα μεταγραφικά, η ΑΕΚ διέψευσε δημοσίευμα της «Εκίπ» περί ενδιαφέροντός της για τον 21χρονο επιθετικό μέσο της Μονακό, Σαλάμ Ζιντού, ενώ έβαλε στον «πάγο» και την περίπτωση του Βραζιλιάνου αμυντικού μέσου Μπαρμπόσα, χωρίς πάντως να την αποκλείει.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή