Champions League: Πικρός αποκλεισμός στο Μόναχο για Μπαρτσελόνα

Champions League: Πικρός αποκλεισμός στο Μόναχο για Μπαρτσελόνα

Για πρώτη φορά ύστερα από 20 χρόνια, η Μπαρτσελόνα αποκλείστηκε από τη νοκ άουτ φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.

1' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για πρώτη φορά ύστερα από 20 χρόνια, η Μπαρτσελόνα αποκλείστηκε από τη νοκ άουτ φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι Καταλανοί ηττήθηκαν στο Μόναχο από την Μπάγερν με το βαρύ 3-0 και σε συνδυασμό με τη νίκη της Μπενφίκα επί της Ντιναμό Κιέβου με 2-0, θα συνεχίσουν στο Europa League. Το φινάλε της φάσης των ομίλων της διοργάνωσης θα γραφτεί σήμερα (17.30) με το παιχνίδι της Αταλάντα με τη Βιγιαρεάλ, το οποίο χθες αναβλήθηκε λόγω σφοδρής χιονόπτωσης στο Μπέργκαμο. Οι Ιταλοί αναζητούν μόνο τη νίκη, οι Ισπανοί… βολεύονται και με ισοπαλία. Στον 7ο όμιλο δεν υπήρξαν ανατροπές. Η Λιλ με τη Σάλτσμπουργκ κέρδισαν Βόλσφμπουργκ και Σεβίλλη, αντιστοίχως, μαζί και την πρόκριση. Η Γιουβέντους πήρε την πρωτιά στον 8ο όμιλο.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής στα τέσσερα τελευταία γκρουπ: 5ος: Μπάγερν –  Μπαρτσελόνα 3-0, Μπενφίκα – Ντιναμό Κιέβου 2-0. Η βαθμολογία: Μπάγερν 18, Μπενφίκα 8, Μπαρτσελόνα 7, Ντιναμό Κιέβου. 1. 6ος: Μάνστεστερ Γ. – Γιουνγκ Μπόις 1-1, Αταλάντα – Βιγιαρεάλ (αναβλήθηκε). Η βαθμολογία:  Μάντσεστερ Γιουν. 11, Βιγιαρεάλ 7*, Αταλάντα 6*, Γιουνγκ Μπόις 5 (*παίζουν σήμερα). 7ος: Σάλτσμπουργκ – Σεβίλλη 1-0, Βόλφσμπουργκ – Λιλ 1-3. Η βαθμολογία: Λιλ 11, Σάλτσμπουργκ 10, Σεβίλλη 6, Βόλφσμπουργκ. 5. 8ος: Γιουβέντους – Μάλμε 1-0, Ζενίτ – Τσέλσι 3-3. Η βαθμολογία: Γιουβέντους 15, Τσέλσι 13, Ζενίτ 5, Μάλμε 1.

Αναλυτικά την πρόκριση στους «16» πήραν οι: Αγιαξ, Ατλέτικο, Μπάγερν, Τσέλσι, Ιντερ, Γιουβέντους, Λίβερπουλ, Σίτι, Παρί, Ρεάλ, Σπόρτινγκ, Λιλ, Σάλτσμπουργκ, Μάντσεστερ Γ. , Μπενφίκα, Βιγιαρεάλ ή Αταλάντα. Στα πλέι οφ του Europa League συνεχίζουν οι Λειψία, Πόρτο, Ντόρτμουντ, Σέριφ, Μπαρτσελόνα, Σεβίλλη, Ζενίτ, Βιγιαρεάλ ή Αταλάντα. Η κλήρωση θα γίνει τη Δευτέρα (13/12, 13.00).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή