Αποχαιρέτησε την ενεργό δράση με δάκρυα ο Αγουέρο

Αποχαιρέτησε την ενεργό δράση με δάκρυα ο Αγουέρο

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα καρδιακά προβλήματα που έχει παρουσιάσει ο οργανισμός του Σέρχιο Αγουέρο τον υποχρεώνουν να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια από τα 33 του χρόνια, έχοντας όμως ζήσει μια μεστή από ρεκόρ καριέρα που πολλοί θα ζήλευαν.

Σε μια συγκινητική συνέντευξη Τύπου στο «Καμπ Νόου» της Βαρκελώνης, ο «Κουν» ανακοίνωσε χθες ξεσπώντας σε λυγμούς την απόφαση να σταματήσει το ποδόσφαιρο, στην οποία τον οδήγησαν οι καρδιακές αρρυθμίες που προέκυψαν σε λιγότερο από έξι μήνες από τη μετακίνησή του στην Μπαρτσελόνα. Μπορεί να μην έγινε ο διάδοχος του Ντιέγκο Μαραντόνα, όπως είχαν πει κάποτε στην Αργεντινή εν μέρει λόγω του γάμου του με την κόρη του «θεού», Τζανίνα, αλλά ήταν ο πιο αποτελεσματικός επιθετικός της χώρας του την τελευταία δεκαετία και ιδανικός παρτενέρ του Λιονέλ Μέσι στην πρώτη γραμμή της «αλμπισελέστε».

«Ευχαριστώ την Ατλέτικο Μαδρίτης που με είδε και με πήρε σε πολύ νεαρή ηλικία. Και τη Μάντσεστερ Σίτι. Ξέρετε πώς νιώθω για τη Σίτι, πόσο ευγνώμων είμαι. Και όλους στην Μπαρτσελόνα, που μου φέρθηκαν άψογα. Και φυσικά ευχαριστώ την εθνική ομάδα της Αργεντινής, την πιο μεγάλη αγάπη μου. Ευχαριστώ όλους όσοι ήρθαν και είναι δίπλα μου σήμερα. Ευχαριστώ όλους όσοι δούλεψαν μαζί μου, τους συμπαίκτες μου. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου που με βοήθησαν να μεγαλώσω, να γίνω καλύτερος. Φεύγω περήφανος. Με περιμένει μια άλλη ζωή», τόνισε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή