Σούπερ Λιγκ 1: Αποδεκατισμένες οι ομάδες στα σημερινά παιχνίδια

Σούπερ Λιγκ 1: Αποδεκατισμένες οι ομάδες στα σημερινά παιχνίδια

Σε σχέση με τις… 15 αναβολές στα 16 παιχνίδια της Σούπερ Λιγκ 2, το λες κι επιτυχία που η επέλαση της COVID-19 παρέπεμψε στο μέλλον μόνο 2 από τους 7 αγώνες της 16ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ 1!

1' 35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε σχέση με τις… 15 αναβολές στα 16 παιχνίδια της Σούπερ Λιγκ 2, το λες κι επιτυχία που η επέλαση της COVID-19 παρέπεμψε στο μέλλον μόνο 2 από τους 7 αγώνες της 16ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ 1!  

Tο πρώτο ντέρμπι της νέας χρονιάς βρίσκει τους Παναθηναϊκό και Aρη αποδεκατισμένους, με τους «πράσινους» (είχαν νέο κρούσμα χθες) να μην υπολογίζουν στους Καρλίτος, Πέρεθ, Μαουρίσιο, Χατζηγιοβάννη, Μπουζούκη και τους φιλοξενούμενους στους Μπρούνο Γκάμα, Ματέο Γκαρσία, Μαντσίνι, Ματίγια, Φαμπιάνο και Μαρμαρίδη! Ο Aρης αιτήθηκε αναβολή, αλλά το αίτημά του απορρίφθηκε από τη Σούπερ Λίγκα γιατί ο αριθμός των ενεργών κρουσμάτων είναι μικρότερος από επτά. Με τα νέα μέτρα, απώλειες θα υπάρχουν και στην εξέδρα. Oπως ανακοίνωσε ο Παναθηναϊκός, τα 1.000 επιτρεπόμενα εισιτήρια θα δοθούν με προσκλήσεις και σειρά προτεραιότητας στους κατόχους καρτών διαρκείας. Στο πρόβλημα της επιλογής των φιλάθλων η ΑΕΚ αποφάσισε να μην κάνει διαχωρισμό, γι’ αυτό και ανακοίνωσε ότι το κυριακάτικο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, αν γίνει βέβαια, καθώς ο «Δικέφαλος του Βορρά» μέτρησε χθες 5 κρούσματα που αν γίνουν 7 με τους νέους ελέγχους, θα προκύψει αναβολή.

Στις 17.15 η Λαμία υποδέχεται την ΑΕΚ, στις 19.30 ο Απόλλων τον Ολυμπιακό και στις 21.30 ο Πανα-θηναϊκός τον Αρη.

Η ΑΕΚ πηγαίνει λαβωμένη στη Λαμία σήμερα. Μετράει 4 ενεργά κρούσματα και μαζί με τραυματισμούς – τιμωρίες, έμειναν στην Αθήνα οι Τσούμπερ, Στάνκοβιτς, Ρότα, Μισελέν, Τάνκοβιτς και Βράνιες. Τρία κρούσματα ανακοίνωσαν και οι γηπεδούχοι, που υπολογίζουν στον νεαποκτηθέντα Μπανγκουρά.

Από τη δίνη δεν ξέφυγε ούτε ο Ολυμπιακός, ο οποίος ανακοίνωσε τέσσερα κρούσματα. Εκτός από τους Σισέ, Αγκιμπού, Κούντε, Ονιεκουρού και Ροντρίγκες που απουσιάζουν λόγω Κόπα Αφρικα, ο Μαρτίνς δεν υπολογίζει απόψε στη Ριζούπολη και στους Παπασταθόπουλο, Λαλά, Ανδρούτσο και Λόπες. Πήρε όμως στην αποστολή τους Μανωλά και Λοβέρα, αμέσως μετά την επιστροφή τους! Οι απώλειες του Απόλλωνα είναι ακόμα πιο βαριές. Πέρα από τα έξι ενεργά κρούσματα, δεν υπολογίζονται και οι Ροντρίγκες, Σλίβκα, Λισγάρας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή