Πρόκριση – θρίλερ Τσιτσιπά, αποκλείστηκε η Σάκκαρη

Πρόκριση – θρίλερ Τσιτσιπά, αποκλείστηκε η Σάκκαρη

Για τρίτη φορά θα βρεθεί σε προημιτελικούς του Οπεν της Αυστραλίας ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για τρίτη φορά θα βρεθεί σε προημιτελικούς του Οπεν της Αυστραλίας ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο πρωταθλητής μας, ύστερα από έναν αγώνα διάρκειας τριών ωρών και 23 λεπτών, νίκησε τον Τέιλορ Φριτζ με 4-6, 6-4, 4-6, 6-3, 6-4 και θα αντιμετωπίσει τον Γιάνικ Σίνερ.

Η, μετά τον αγώνα, δήλωση του Στέφανου Τσιτσιπά «πολύ καλό για να είναι αληθινό» δείχνει τη δυσκολία του αγώνα. Ο πρωταθλητής μας έμεινε δύο φορές πίσω στο σκορ και η νίκη κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Καθοριστική ήταν και η συμβολή των φιλάθλων, κάτι που τόνισε και ο τενίστας στις δηλώσεις του.  

Το… εμπόδιο του Τσιτσιπά για τους «τέσσερις» ακούει στο όνομα Γιάνικ Σίνερ. Ο Ιταλός επικράτησε του Αλεξ ντε Μινόρ με 3-0. «Ο Σίνερ παίζει εξαιρετικά τελευταία. Πέρυσι είχε τρομερή σεζόν», τόνισε ο τενίστας μας.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι ο μόνος από ελληνικής πλευράς που συνεχίζει στο κυρίως τα ταμπλό καθώς η Μαρία Σάκκαρη αποκλείστηκε στον 4ο γύρο (0-2 από την Πεγκούλα). Στα Τζούνιορς, η Μιχαέλα Λάκη προκρίθηκε στις «16».      

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ, έστω και δύσκολα, υπερίσχυσε του Αμερικανού Μαξίμ Κρέισι με 6-2, 7-6, 6-7,7-5. Στους προημιτελικούς προκρίθηκε και η Αλιζέ Κορνέ (6-4, 3-6, 6-4 της Σιμόνα Χάλεπ).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή