Πρέπει να βελτιωθεί αν θέλει να προκριθεί ο ΠΑΟΚ

Πρέπει να βελτιωθεί αν θέλει να προκριθεί ο ΠΑΟΚ

Χαμηλή πτήση, αλλά με ανοικτό ακόμα τον δρόμο για τη φάση των 16 του Conference League έκανε ο ΠΑΟΚ στη Δανία, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0 από τη Μίντιλαντ έπειτα από εμφάνιση χαμηλότερη των προσδοκιών.

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Χαμηλή πτήση, αλλά με ανοικτό ακόμα τον δρόμο για τη φάση των 16 του Conference League έκανε ο ΠΑΟΚ στη Δανία, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0 από τη Μίντιλαντ έπειτα από εμφάνιση χαμηλότερη των προσδοκιών. Ηταν μια διελκυστίνδα μεταξύ δύο ομάδων από εντελώς αντίθετες διαδρομές, με τους Δανούς να παίζουν το πρώτο επίσημο παιχνίδι τους ύστερα από εννέα εβδομάδες αγωνιστικής απραξίας και τον ΠΑΟΚ να δίνει τον 7ο αγώνα του σε διάστημα μόλις 20 ημερών! Νικήτρια βγήκε η ομάδα με τη μεγαλύτερη φρεσκάδα και όχι αυτή με τον καλύτερο αγωνιστικό ρυθμό, κι ας μετρούσε από τον Δεκέμβριο ένα σερί 15 αήττητων αγώνων σε τρεις διαφορετικές διοργανώσεις.  

Η Μίντιλαντ προηγήθηκε στην πρώτη σημαντική ευκαιρία της με τον Αντερσον στο 20΄ κι αφού δύο λεπτά νωρίτερα η ελληνική ομάδα άγγιξε το 0-1, όταν σε σουτ του Ζίβκοβιτς ο Ολαφσον έκανε σπουδαία επέμβαση. Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να ρίξει τον γρήγορο ρυθμό των Δανών, αλλά με εξαίρεση μια κεφαλιά του Τσιγγάρα στο 44΄ δεν κατάφερε να τους απειλήσει. Η Μίντιλαντ κράτησε παθητικό ρόλο, είχε όμως δύο πολύ καλές στιγμές για το 2-0, με τον Ισακσεν στο 50΄ και έναν «κεραυνό» του Τσαρλς στο 88΄. Η ρεβάνς θα γίνει στην Τούμπα την ερχόμενη Πέμπτη, με τον Κούρτιτς να επιστρέφει στην ενδεκάδα. 

ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ: Ολαφσον, Ντάλσγκααρντ, Σβιατσένκο, Ζουνίνιο, Αντερσον, Σίστο (82΄ Μαρχόνι), Ονιεντίκα, Εβάντερ (61΄ Μέγερ), Ντιρ (61΄ Παουλίνιο), Ισακσεν (69΄ Τσαρλς), Μπρουμάντο (69΄ Λιντ). 

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Λύρατζης, Ινγκασον, Κρέσπο, Σίντκλεϊ (79΄ Ελ Καντουρί), Τσιγγάρας, Σβαμπ (69΄ Βιεϊρίνια), Ζίβκοβιτς, Αουγκούστο (79΄ Σοάρες), Μίτριτσα (46΄ Μπίσεσβαρ), Ακπομ (84΄ Τσόλακ).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT