Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η χειραψία με τον Τζόρνταν – «Έπαθα σοκ όταν τον είδα»

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η χειραψία με τον Τζόρνταν – «Έπαθα σοκ όταν τον είδα»

Την ευκαιρία να βρεθεί ανάμεσα στους κορυφαίους φόργουορντ στην ιστορία του ΝΒΑ και να συναντήσει για πρώτη φορά τον θρυλικό Μάικλ Τζόρνταν, είχε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, στο περιθώριο της διεξαγωγής του All Star Game

1' 35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την ευκαιρία να βρεθεί ανάμεσα στους κορυφαίους φόργουορντ στην ιστορία του ΝΒΑ και να συναντήσει για πρώτη φορά τον θρυλικό Μάικλ Τζόρνταν, είχε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, στο περιθώριο της διεξαγωγής του All Star Game.

O Greek Freak ήταν μόλις ο δεύτερος Ευρωπαίος που βρέθηκε στη σχετική λίστα με του 75 καλύτερους όλων των εποχών μετά τον Γερμανό Ντιρκ Νοβίτσκι.

«Φίλε, είναι τρελό. Πήγα εκεί κοντά του και του συστήθηκα. Εξεπλάγην που ήξερε ποιος είμαι. Εντάξει, πλάκα κάνω (γελάει). Είχε πλάκα που του έσφιξα το χέρι και του μίλησα για πέντε δευτερόλεπτα. Ήταν διασκεδαστικό», δήλωσε για το τετ α τετ με τον «Air Jordan».

Αναφερόμενος για τη συμμετοχή του στη λίστα με τους κορυφαίους, ο Έλληνας σούπερ σταρ τόνισε: «Ακούς το όνομά σου… Και είσαι δίπλα τους, στέκεσαι ανάμεσά τους. Είναι τρομερό. Δάκρυσα φίλε, δεν θα έπρεπε να είμαι εδώ! Είναι τρελό να είμαι ανάμεσά τους…».

«Υπήρχαν μόνο δύο Ευρωπαίοι στην ομάδα αυτή… Είναι τρελό. Ήταν υπέροχο να είμαι δίπλα στον Μάικλ Τζόρνταν», πρόσθεσε.

«Δεν τον είχα γνωρίσει ποτέ προσωπικά. Τον είχα δει μία φορά στην Σάρλοτ όταν παίζαμε ένα παιχνίδι, αλλά δεν είχα την ευκαιρία να του συστηθώ. Είχα ρωτήσει αν θα έρθει και μου είπαν ότι δεν ήταν εδώ, αλλά τότε τον είδα να βγαίνει στην παρουσίαση κι έπαθα σοκ. Είναι αναμφισβήτητα ο καλύτερος παίκτης όλων των εποχών», πρόσθεσε μεταξύ άλλων.

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή