«Λύγισε» η Μαρία Σάκκαρη στον τελικό του Indian Wells – Τρίτη στον κόσμο παρά την ήττα

«Λύγισε» η Μαρία Σάκκαρη στον τελικό του Indian Wells – Τρίτη στον κόσμο παρά την ήττα

Στο πρώτο σετ οι δύο φιναλίστ έκαναν από τρία μπρέικ, ώσπου η Σφιόντεκ έσπασε για τέταρτη φορά το σερβίς της Ελληνίδας στο δέκατο γκέιμ φτάνοντας στο 6-4

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ηττήθηκε η Μαρία Σάκκαρη στον τελικό του Indian Wells από την Πολωνή Ίγκα Σφιόντεκ με 2-0 σετ. Παρά την ήττα της στον τελικό, με την πορεία της στο τουρνουά της Καλιφόρνιας, έχει ανέβει στην τρίτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης.

Στο πρώτο σετ οι δύο φιναλίστ έκαναν από τρία μπρέικ, ώσπου η Σφιόντεκ έσπασε για τέταρτη φορά το σερβίς της Ελληνίδας στο δέκατο γκέιμ φτάνοντας στο 6-4. Στο δεύτερο σετ η Πολωνή, νούμερο 2 πλέον στο κόσμο, κυριάρχησε και έκανε δύο αναπάντητα μπρέικ, κερδίζοντας με 6-1.

Το άγχος «λύγισε» τη Μαρία Σάκκαρη στον πρώτο μεγάλο τελικό της καριέρας της στην Καλιφόρνια και δεν της επέτρεψε να «γράψει ιστορία» με την κατάκτηση του πρώτου τίτλου σε 1000άρι τουρνουά της WTA και παράλληλα ν΄ ανέβει στο νο2 της παγκόσμιας κατάταξης. Η Ίγκα Σφιόντεκ ήταν η μεγάλη νικήτρια στον τελικό του Indian Wells με 2-0 (6-4, 6-1) απέναντι στην Ελληνίδα, την οποία νίκησε για δεύτερη συνεχόμενη φορά μετά την επικράτησή της στην Ντόχα τον περασμένο μήνα.

Απέναντι στην Πολωνή, η Σάκκαρη ήταν ανταγωνιστική μόνο στο πρώτο σετ, ενώ στο δεύτερο παραδόθηκε άνευ όρων. Παρά την ήττα της πάντως, από την προσεχή Δευτέρα θα φιγουράρει για πρώτη φορά στην καριέρα της στο νο3, μία θέση πιο κάτω από τη σημερινή της αντίπαλο, η οποία θα βρεθεί και αυτή στο νο2 για πρώτη φορά και αυτή στην καριέρα της.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή