Κατέκτησαν το Len Trophy τα κορίτσια του Εθνικού

Κατέκτησαν το Len Trophy τα κορίτσια του Εθνικού

Στη θέση του τροπαιούχου ενός κυπέλλου Ευρώπης επέστρεψε ύστερα από 12 χρόνια η γυναικεία ομάδα του Εθνικού.

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη θέση του τροπαιούχου ενός κυπέλλου Ευρώπης επέστρεψε ύστερα από 12 χρόνια η γυναικεία ομάδα του Εθνικού. Τα κορίτσια της πειραϊκής ομάδας νίκησαν στο Παπαστράτειο την Ντουναϊβάρος με 14-9 (5-1,3-3, 3-2, 3-3) και κατέκτησαν το Len Trophy.

Με τους φιλάθλους να έχουν κατακλύσει το κολυμβητήριο, οι αθλήτριες της Αντιγόνης Ρουμπέση πραγματοποίησαν ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα και προηγήθηκαν με 4-0. Παρά τις προσπάθειες της ουγγρικής ομάδας, τα «μπλε κορίτσια» σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης έδειξαν ότι μπήκαν στην πισίνα για να κρατήσουν το τρόπαιο στον Πειραιά. Με εντυπωσιακές άμυνες και εύστοχες επιθέσεις, οι πολίστριες του ελληνικού συλλόγου δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στις αντιπάλους τους και σε συνδυασμό με το 12-8 της πρώτης αναμέτρησης κατέκτησαν τον τίτλο. Από τρία γκολ πέτυχαν οι Ιωάννου και Μπενέκου, από δύο οι Ιωάνννα Χαραλαμπίδη, Ελληνιάδη και Πέρκες και από ένα οι Κοντονή και Στ. Χαραλαμπίδη.

Ο Εθνικός Πειραιώς έχει στην τροπαιοθήκη του ακόμη ένα Len Trophy, το οποίο είχε κατακτήσει η ομάδα του 2010 απέναντι στη ρωσική Χάντι Μανσίσκ. Ο Ολυμπιακός και η Βουλιαγμένη έχουν από έναν αντίστοιχο τίτλο.

• Ο Ολυμπιακός ηττήθη από την Μπαρτσελονέτα στην Ισπανία με 9-5, σε αναμέτρηση για την 11η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ πόλο των ανδρών. Αυτή η ήττα δυσκολεύει την πρόκριση για την ομάδα του Πειραιά καθώς απομένουν μόνο τρεις αγωνιστικές και επόμενος αντίπαλος για τους «Πειραιώτες» θα είναι η Φερεντσβάρος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή