Κύπελλο Ελλάδος: Στις 20 και 21 Απριλίου οι πρώτοι ημιτελικοί

Κύπελλο Ελλάδος: Στις 20 και 21 Απριλίου οι πρώτοι ημιτελικοί

Τη Μεγάλη Τετάρτη και τη Μεγάλη Πέμπτη θα γίνουν οι ημιτελικοί του Παναθηναϊκού με τη Λαμία και του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο Ελλάδος όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση ο πρώτος ημιτελικός του Παναθηναϊκού με τη Λαμία θα γίνει τη Μεγάλη Τετάρτη 20 Απριλίου στις 19:00 το απόγευμα. Μία ημέρα αργότερα, στις 21 Απριλίου ορίστηκε ο ημιτελικός του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό.

Για τους επαναληπτικούς θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση. Η ημερομηνία διεξαγωγής τους πάντως θα εξαρτηθεί από την ευρωπαϊκή πορεία του ΠΑΟΚ.

Σημειώνεται ότι οι αγώνες για το Κύπελλο έχουν πάει σχετικά πίσω στο αγωνιστικό πρόγραμμα λόγω των υποχρεώσεων του δικεφάλου του Βορρά για το Conference League.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης αγωνίζεται στα προημιτελικά της διοργάνωσης με τη Μαρσέιγ στις 7 και τις 14 Απριλίου. Αυτός είναι και ο λόγος που αναβλήθηκε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την τέταρτη αγωνιστική των πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Το ματς αυτό επρόκειτο να γίνει την Κυριακή 10 Απριλίου. Πλέον αναμένεται να ανακοινωθεί νέα ημερομηνία.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ για τους ορισμούς του Κυπέλλου:

Στις 20 και 21 Απριλίου θα διεξαχθεί η 1η αγωνιστική της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, στην οποία έχουν κληρωθεί τα ζευγάρια Παναθηναϊκός-Λαμία, ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός.

Συγκεκριμένα, ο αγώνας Παναθηναϊκός-Λαμία ορίστηκε για την Μεγάλη Τετάρτη 20 Απριλίου και ώρα 19:00 στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης» και ο αγώνας ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός την Μεγάλη Πέμπτη και ώρα 19:00 στο γήπεδο Τούμπας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή