ΑΕΚ: Με Βράνιες η προπόνηση, συνεχίζει το ατομικό ο Μάνταλος

ΑΕΚ: Με Βράνιες η προπόνηση, συνεχίζει το ατομικό ο Μάνταλος

Με τον Όγκνιεν Βράνιες να επιστρέφει στο πρόγραμμα προπονήσεων συνεχίστηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ για το ματς με τον Άρη (10/4) για την τέταρτη αγωνιστική των πλέι οφ του πρωταθλήματος

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με τον Όγκνιεν Βράνιες να επιστρέφει στο πρόγραμμα προπονήσεων συνεχίζεται η προετοιμασία της ΑΕΚ για το ματς με τον Άρης (10/4) για την τέταρτη αγωνιστική των πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Ο Βόσνιος κεντρικός αμυντικός της Ένωσης είχε υποστεί διάστρεμμα κατά τη διάρκεια του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την Κυριακή. Ο 32χρονος ποδοσφαιριστής ξεπέρασε τις ενοχλήσεις και τέθηκε στη διάθεση του Σωκράτη Οφρυδόπουλου για το ματς κόντρα στον Άρη.

Αντίθετα, ο Πέτρος Μάνταλος συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα, όπως και οι Αντρέ Σιμόες και Καρίμ Ανσαριφάρντ. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά.

Η επόμενη προπόνηση της Ένωσης θα γίνει το πρωί της Παρασκευής.

Η ενημέρωση της ΑΕΚ:

Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα.

Ο Όγκνιεν Βράνιες συμμετείχε στο πρόγραμμα της ομάδας. Οι Πέτρος Μάνταλος, Αντρέ Σιμόες και Καρίμ Ανσαριφάρντ γυμνάστηκαν ατομικά. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά.

Η αυριανή προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη στις 11.30.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT