Γιουρόπα Λιγκ, Λειψία – Αταλάντα 1-1: Άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς

Γιουρόπα Λιγκ, Λειψία – Αταλάντα 1-1: Άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς

Ανοιχτούς λογαριασμούς για τη ρεβάνς άφηναν η Λειψία και η Αταλάντα που έμειναν στο 1-1 στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ανοιχτούς λογαριασμούς για τη ρεβάνς άφηναν η Λειψία και η Αταλάντα που έμειναν στο 1-1 στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ.

Η ομάδα της Ιταλίας ήταν εκείνη που προηγήθηκε αλλά οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με αυτογκόλ του Τζαπακόστα. Το ματς είχε ωραίες φάσεις και πολλές ευκαιρίες για τις δύο ομάδες

Η Αταλάντα κατάφερε να αιφνιδιάσει την αντίπαλό της στο 17ο λεπτό. Με ωραίο φαλτσαριστό σουτ του Μουριέλ εκτός περιοχής οι Ιταλοί προηγήθηκαν στο ματς. Η Λειψία είχε την κατοχή της μπάλας στο πρώτο ημίχρονο αλλά η ομάδα του Γκασπερίνι είχε την ουσία που της έδωσε και το προβάδισμα στο πρώτο 45λεπτο.

Στο 56ο λεπτό η Λειψία κέρδισε πέναλτι. Ο Μούσο κράτησε το μηδέν για την ομάδα με τρομερή διπλή επέμβαση τόσο στην εκτέλεση του Σίλβα όσο και στην προσπάθεια του Όρμπαν.

Ο αμυντικός των Γερμανών όμως πήρε το αίμα του πίσω λίγες στιγμές αργότερα. Μετά από δική του προσπάθεια ο Τζαπακόστα άπλωσε το πόδι του και έστειλε καταλάθος τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Στο υπόλοιπο ματς χάθηκαν αρκετές ευκαιρίες εκατέρωθεν αλλά δεν άλλαξε κάτι.

Οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1 αφήνοντας ανοιχτούς λογαριασμούς για τη ρεβάνς που είναι προγραμματισμένη για τις 14 Απριλίου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή