Γιουρόπα Λιγκ, Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Μπαρτσελόνα 1-1: Πάλεψε κόντρα στο φαβορί

Γιουρόπα Λιγκ, Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Μπαρτσελόνα 1-1: Πάλεψε κόντρα στο φαβορί

Παίζοντας με δέκα παίκτες από το 78ο λεπτό η Άιντραχτ Φρανκφούρτης έκανε σπουδαία εμφάνιση απέναντι στη Μπαρτσελόνα (1-1) με τους Ισπανούς να έχουν τον πρώτο λόγο για πρόκριση στα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ

1' 23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η ομάδα της Φρανκφούρτης είχε τις ευκαιρίες της στο ματς και στάθηκε πολύ καλά απέναντι στο μεγάλο φαβορί της διοργάνωσης.

Οι Γερμανοί μπήκαν φουριόζοι στο ματς και έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Σόου στο έκτο λεπτό. Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή με την Μπαρτσελόνα να αντιμετωπίζει ένα επιπλέον πρόβλημα αφού έχασε τον Πικέ με πρόβλημα τραυματισμού στο 23ο λεπτό.

Στο 37ο λεπτό ο Μπουσκέτς ανέτρεψε τον Ρέμπιτς μέσα στην περιοχή. Ο διαιτητής υπέδειξε αρχικά πέναλτι, απόφαση που πήρε πίσω από συμβουλεύθηκε το VAR.

Η καλή εμφάνιση της Άιντραχτ μετουσιώθηκε σε γκολ στο 48ο λεπτό. Μετά από εκτέλεση κόρνερ, η μπάλα έφτασε στον Κνάουφ που με υπέροχο βολέ άνοιξε το σκορ. H Μπαρτσελόνα πίεσε για την ισοφάριση στο 67ο λεπτό με πανέμορφο γκολ του Τόρες έκανε το 1-1 μετά από ωραίο συνδυασμό των παικτών του Τσάβι.

Τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο δύσκολα για τους Γερμανούς στο 78ο λεπτό όταν και αποβλήθηκε ο Τούτα με δεύτερη κίτρινη κάρτα ωστόσο δεν άλλαξε κάτι μέχρι το φινάλε του αγώνα.

Στα υπόλοιπα ματς για τα προημιτελικά, η Μπράγκα επιβλήθηκε με 1-0 της Ρέιντζερς με γκολ του Ρουίθ στο 40ο λεπτό. Οι Πορτογάλοι πήραν προβάδισμα πρόκρισης στην τετράδα.

Ανοιχτούς λογαριασμούς για τον επαναληπτικό άφησαν η Γουέστ Χαμ με τη Λυών που έμειναν στο 1-1. Οι Λονδρέζοι, παρά το γεγονός ότι έμειναν με δέκα παίκτες στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, άνοιξαν το σκορ με τον Μπόουεν με τον Εντομπελέ να ισοφαρίζει με τους Γάλλους στο 66ο λεπτό.

Τα αποτελέσματα

Λειψία – Αταλάντα 1-1 (58′ Τσαπακόστα αυτ – 17′ Μουριέλ)

Μπράγκα – Ρέιντζερς 1-0 (40′ Ρουίθ)

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Μπαρτσελόνα 1-1 (48′ Κνάουφ – 67′ Τόρες)

Γουέστ Χαμ – Λυών 1-1 (52′ Μπόουεν – 66′ Εντομπελέ)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή