Formula 1, Αυστραλία: Pole position για τον Λεκλέρκ

Formula 1, Αυστραλία: Pole position για τον Λεκλέρκ

Ο Σαρλ Λεκλέρκ με τη Ferrari θα εκκινήσει από την pole position στο γκραν πρι της Αυστραλίας

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Σαρλ Λεκλέρκ με τη Ferrari θα εκκινήσει από την pole position στο γκραν πρι της Αυστραλίας όπως προέκυψε από τις κατατακτήριες δοκιμές.

Ο Μονεγάσκος οδηγός άφησε πίσω του σχεδόν τρία δέκατα του δευτερόλεπτου τον Μαξ Φερστάπεν. Ο περσινός Παγκόσμιος πρωταθλητής θα ξεκινήσει από τη δεύτερη θέση με τη Red Bull.

Στην τρίτη θέση βρέθηκε ο δεύτερος οδηγός της βρετανικής εταιρείας, Τσέκο Πέρες. Την πρώτη πεντάδα έκλεισαν οι Λάντο Νόρις και Λιούις Χάμιλτον.

Formula 1, Αυστραλία: Pole position για τον Λεκλέρκ-1
Τα αποτελέσματα των κατατακτήριων δοκιμών στην Αυστραλία.

Οι κατατακτήριες της Αυστραλίας σημαδεύτηκαν κι από απρόοπτα. Κατά τη διάρκεια του Q1 ο Λανς Στρολ τράκαρε με τον Νικολάς Λατίφι  με αποτέλεσμα να βγει κόκκινη σημαία και η διαδικασία να διακοπεί για αρκετά λεπτά.

Κατά τη διάρκεια του Q3 το μονοθέσιο του Φερνάντο Αλόνσο υπέστη τεχνικό πρόβλημα. Ο Ισπανός οδηγός μαζί με το όχημά του κατέληξε στις μπαριέρες ενώ έδειχνε ικανός να πάρει μία θέση στην πρώτη πεντάδα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή