Σούπερ Λιγκ 1, Αστέρας Τρίπολης – Ιωνικός 2-3: «Αγκάλιασε» την παραμονή

Σούπερ Λιγκ 1, Αστέρας Τρίπολης – Ιωνικός 2-3: «Αγκάλιασε» την παραμονή

Ο Ιωνικός πήρε σπουδαίο διπλό (2-3) κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης για την τρίτη αγωνιστική των πλέι άουτ του πρωταθλήματος

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Ιωνικός πήρε σπουδαίο διπλό (2-3) κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης για την τρίτη αγωνιστική των πλέι άουτ του πρωταθλήματος.

Η ομάδα της Νίκαιας έφτασε τους 33 βαθμούς και θέλει ακόμη έναν για να σωθεί και μαθηματικά. Ο Αστέρας από την άλλη έμεινε στους 39.

Το πρώτο ημίχρονο είχε λίγες φάσεις αλλά οι δύο ομάδες ήταν άκρως αποτελεσματικές. Ο Αστέρας προηγήθηκε μόλις στο πέμπτο λεπτό του αγώνα.

Οι Αρκάδες βγήκαν στην κόντρα και ο Ριέρα με εξαιρετικό πλασέ έκανε το 1-0 για την ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς. Παρά το γεγονός ότι αιφνιδιάστηκε, ο Ιωνικος αντέδρασε σχετικά νωρίς.

Οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 1-1 με τον Τσιγκρίνσκι στο 29ο λεπτό. Ο Άοσμαν εκτέλεσε το κόρνερ, η μπάλα κατέληξε στον Ουκρανό αμυντικό που με κεφαλιά νίκησε τον Τσιφτσή.

Η ομάδα του Δημήτρη Σπανού έκανε την ανατροπή 12 λεπτά αργότερα με τον Μάντζη μετά από εκτέλεση φάουλ του Άοσμαν. Ο ίδιος παίκτης έκανε το 1-3 στο 52ο λεπτό μετά από ωραία μπαλιά του Τουράμ.

Οι γηπεδούχοι πίεσαν ακόμη περισσότερο στη συνέχεια του ματς. Ο Μουνάφο με αριστερό σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 2-3 στο 87ο λεπτό. Οι Νικαιώτες πήραν τη νίκη που τους δίνει ουσιαστικά και την παραμονή στη μεγάλη κατηγορία.

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Τσιφτσής, Γκαρθία, Χριστόπουλος, Αντζουλάς, Άλβαρες, Βαλιέντε (79′ Ιγκλέσιας), Σανταφέ (46′ Μουνάφο), Τιλίκα, Ριέρα (46′ Κρέσπι), Σονί (59′ Σίτο), Μπενίτο (59′ Μπαράλες)

Ιωνικός (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης, Μύγας, Τσιγκρίνσκι, Σάντσεζ, Ρομαό (88′ Τσιριγώτης), Βαλεριάνος, Κάνιας, Ντάλσιο (61′ Κιάκος), Άοσμαν (82′ Γκοτσούλιας), Λένις (46′ Τουράμ), Μάντζης (82′ Καμπράλ)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή