Λεβαντόφσκι: Δημοσίευμα στην Πολωνία αναφέρει ότι συμφώνησε με την Μπαρτσελόνα

Λεβαντόφσκι: Δημοσίευμα στην Πολωνία αναφέρει ότι συμφώνησε με την Μπαρτσελόνα

Σύμφωνα με δημοσίευμα πολωνικής ιστοσελίδας ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι αποχωρεί το καλοκαίρι από τη Μπάγερν Μονάχου έχοντας δώσει τα χέρια με τη Μπαρτσελόνα

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σύμφωνα με δημοσίευμα πολωνικής ιστοσελίδας ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι αποχωρεί το καλοκαίρι από τη Μπάγερν Μονάχου έχοντας δώσει τα χέρια με τη Μπαρτσελόνα.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Interia.pl ο Πολωνός επιθετικός είναι δυσαρεστημένος που δεν του έχει γίνει ακόμη πρόταση ανανέωσης από την ομάδα της Βαυαρίας. Έτσι αναζητεί νέα πρόκληση στην καριέρα του.

Ο 34χρονος φορ φέρεται να τα έχει βρει σε όλα με την Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί, όπως αναφέρεται σχετικά, θα του προσφέρουν συμβόλαιο για τρία χρόνια.

Στο ρεπορτάζ των Πολωνών αναφέρεται ότι ο Λεβαντόφσκι είχε συνάντηση με τον εκτελεστικό διευθυντή της ομάδας του Μονάχου, Όλιβερ Καν και τους διεμήνυσε ότι δεν πρόκειται να ανανεώσει το συμβόλαιό του. Ο Λεβαντόφσκι δεσμεύεται με τη Μπάγερν μέχρι το επόμενο καλοκαίρι.

Σημειώνεται ότι πριν λίγες ημέρες δημοσίευμα της καταλανικής «Sport» ανέφερεται ότι ο Λεβαντόφσκι πλησιάζει στην ομάδα της Βαρκελώνης. Είχε επισημάνει μάλιστα ότι είναι διατεθειμένη να βγάλει από τα ταμεία της 100 εκατομμύρια ευρώ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή