Champions League: Έρευνα της UEFΑ για τη σύρραξη των παικτών στο Ατλέτικο – Σίτι

Champions League: Έρευνα της UEFΑ για τη σύρραξη των παικτών στο Ατλέτικο – Σίτι

Οι εικόνες με τη σύρραξη των παικτών μετά το τέλος του αγώνα της Ατλέτικο Μαδρίτης με τη Μάντσεστερ Σίτι θορύβησαν την UEFA που ανοίγει φάκελο διερεύνησης

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι εικόνες με τη σύρραξη των παικτών μετά το τέλος του αγώνα της Ατλέτικο Μαδρίτης με τη Μάντσεστερ Σίτι θορύβησαν την UEFA που ανοίγει φάκελο διερεύνησης.

Ο επαναληπτικός προημιτελικός των δύο ομάδων είχε πολύ μεγάλη ένταση. Ο αγώνας σημαδεύτηκε από σύρραξη μεταξύ των παικτών στο φινάλε μετά τη φάση της αποβολής του Φελίπε για αντιαθλητικό μαρκάρισμα πάνω στο Φόντεν.

Η κατάσταση ξέφυγε τελείως μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή. Ο Βρσάλικο, ο Σάβιτς και ο Γουόκερ πιάστηκαν στα χέρια και χρειάστηκε η επέμβαση των ψυχραιμότερων για να ηρεμήσουν τα πράγματα.

Η Ευρωπαϊκή ομοσπονδία θα ερευνήσει όσα έγιναν και θα αποφασίσει για τυχόν τιμωρίες τόσο των ομάδων όσο και των ποδοσφαιριστών. Σημειώνεται ότι από το συγκεκριμένο ζευγάρι, η Μάντσεστερ Σίτι προκρίθηκε στα ημιτελικά όπου θα αντιμετωπίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή