Conference League, Αϊντχόφεν – Λέστερ 1-2: Ανατροπή και πρόκριση

Conference League, Αϊντχόφεν – Λέστερ 1-2: Ανατροπή και πρόκριση

Με δύο γκολ μέσα σε 12 λεπτά η Λέστερ επικράτησε με 2-1 της Αϊντχόφεν στην Ολλανδία και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Conference League

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με δύο γκολ μέσα σε 12 λεπτά η Λέστερ επικράτησε με 2-1 της Αϊντχόφεν στην Ολλανδία και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Conference League.

Οι Άγγλοι βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο αλλά με δύο γκολ στο 77’ και το 89’ σφράγισαν την πρόκριση στην τετράδα. Στον δρόμο προς τον τελικό, η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ζευγαριού Μπόντο/Γκλιμτ-Ρόμα.

Η Λέστερ έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο ματς στο 15ο λεπτό με τον Μπαρνς. Ο Άγγλος επιθετικός πάτησε περιοχή και επέλεξε να τελειώσει μόνος του τη φάση ενώ είχε την επιλογή του Μάντισον.

Δώδεκα λεπτά αργότερα η ολλανδική ομάδα άνοιξε το σκορ με τον Ζάχαβι. Ο Γκέτσε έβγαλε την κάθετη πάσα, βρήκε τον Ισραηλινό επιθετικό που σούταρε από διαγώνια θέση και νίκησε τον Σμάιχελ.

Η Λέστερ έχασε την ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 32ο λεπτό. Ο Μάντισον σούταρε, η μπάλα κόντρα και είχε κατεύθυνση προς τα δίχτυα όμως ο Τέζε έδιωξε.

Οι Άγγλοι έχασαν νέα μεγάλη ευκαιρία στο 62ο λεπτό. Ο Ντάκα βγήκε τετ α τετ με τον Εμβογκό αλλά πλάσαρε άουτ.

Η Λέστερ βρήκε το γκολ που έψαχνε στο 77ο λεπτό. Ο Πέρεθ έκανε ωραία προσπάθεια, γύρισε τη μπάλα και ο Μάντισον με δυνατό σουτ ισοφάρισε για τους Άγγλους. Στο 89’ ο Περέιρα πέτυχε το γκολ της πρόκρισης για τους Άγγλους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή