Ο Σερέλης στον Παναθηναϊκό στο πλάι του Βόβορα

Ο Σερέλης στον Παναθηναϊκό στο πλάι του Βόβορα

«Σκύβουμε το κεφάλι και δουλεύουμε όλοι μαζί, ενωμένοι σαν ομάδα», τόνισε ο νέος τεχνικός των «πρασίνων».

1' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δεν πρόλαβε καλά καλά να στεγνώσει το μελάνι της ανακοίνωσης της επιστροφής του στον Παναθηναϊκό και ο Γιώργος Βόβορας εμφανίστηκε στο ΟΑΚΑ για να κάνει την πρώτη του προπόνηση και να γνωριστεί με όσους παίκτες δεν είχε συνεργαστεί στην προηγούμενη θητεία του στους «πρασίνους».

Στο πλευρό του εμφανίστηκε ο Χρήστος Σερέλης, μια επιλογή-έκπληξη, καθώς ο επί 17 συνεχόμενα χρόνια προπονητής του Λαυρίου αποφάσισε να γυρίσει σελίδα και να είναι ο Νο 2 τεχνικός ενός συλλόγου επιπέδου Ευρωλίγκας.

«Σκύβουμε το κεφάλι και δουλεύουμε όλοι μαζί, ενωμένοι σαν ομάδα», τόνισε ο νέος τεχνικός των «πρασίνων».

Η τύχη μάλιστα θέλησε το πρώτο παιχνίδι τους να είναι το κυριακάτικο με το Λαύριο, την ομάδα-δημιούργημα του Σερέλη που στάθηκε η αιτία να απολυθεί ο Βόβορας πριν από 15 μήνες. Το τεχνικό τιμ του Παναθηναϊκού ενισχύεται με την επιστροφή του Θανάση Γιαπλέ, ενώ από τους βοηθούς του Δημήτρη Πρίφτη θα παραμείνει μόνο ο Ισίδωρος Κουτσός. Οι Κώστας Χαραλαμπίδης, Βασίλης Σίμτσακ και Γιώργος Καλαϊ τζής αποχώρησαν.

«Γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά πού έχουμε έρθει και την ευθύνη που έχουμε υπηρετώντας τον σύλλογο του Παναθηναϊκού. Εχουμε μπροστά μας μια δύσκολη κατάσταση, αλλά παράλληλα και μια μεγάλη πρόκληση. Θέλουμε να είμαστε έτοιμοι πνευματικά και αγωνιστικά, ώστε να αντεπεξέλθουμε όπως αρμόζει στον Παναθηναϊκό. Δεν χρειάζεται να πούμε περισσότερα λόγια. Σκύβουμε το κεφάλι και δουλεύουμε όλοι μαζί, ενωμένοι σαν ομάδα», ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Γιώργου Βόβορα, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο έως το τέλος της περιόδου.

Ιδιο συμβόλαιο χρονικά αναμένεται να υπογράψει και ένας ξένος παίκτης, πιθανώς πλέι μέικερ, που αναζητεί ο Αργύρης Πεδουλάκης για την ενίσχυση της ομάδας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή