Μάντσεστερ Σίτι – Λίβερπουλ 2-3: Στον τελικό του Κυπέλλου οι «Reds»

Μάντσεστερ Σίτι – Λίβερπουλ 2-3: Στον τελικό του Κυπέλλου οι «Reds»

Η Λίβερπουλ επιβλήθηκε με 3-2 της Μάντσεστερ Σίτι σε νοκ άουτ ημιτελικό και προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Λίβερπουλ επιβλήθηκε με 3-2 της Μάντσεστερ Σίτι σε νοκ άουτ ημιτελικό και προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ προηγήθηκε με 3-0 στο ημίχρονο αλλά η Σίτι δεν παράτησε το ματς, μείωσε και έδωσε χαρακτήρα θρίλερ στο φινάλε του ντέρμπι.

Μετά το 2-2 στο πρόσφατο ντέρμπι του πρωταθλήματος άπαντες περίμεναν ένα εξίσου δυνατό ματς και για το Κύπελλο. Η Λίβερπουλ κυριάρχησε απόλυτα στο πρώτο ημίχρονο.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ άνοιξε το σκορ στο 9ο λεπτό με τον Κονατέ. Ο Ρόμπερτσον εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά με τον αμυντικό των «Reds» να νικάει τον Στέφεν.

Ένα ολέθριο λάθος του τερματοφύλακα της Σίτι έφερε το δεύτερο γκολ της ομάδας του Γιούγκεν Κλοπ. Ο Μανέ πίεσε τον Στέφεν που άργησε τρομακτικά να διώξει τη μπάλα με τον Σενεγαλέζο να κάνει την προβολή και να σκοράρει.

Στο 45’ η Λίβερπουλ έκανε τρία τα τέρματά της με τον Μανέ και πάλι. Μετά από ωραίο passing game των παικτών της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ, ο Τιάγκο βρήκε τον Σενεγαλέζο ποδοσφαιριστή που δε δυσκολεύθηκε να σκοράρει.

Στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου η Σίτι μείωσε με τον Γκρίλις. Η ομάδα του Γκουαρδιόλα πίεσε για το δεύτερο γκολ που θα την έβαζε και πάλι στο ματς και έφτασε κοντά με τον Χεσούς σε δύο περιπτώσεις.

Στο 73’ ο Σαλάχ έχασε ευκαιρία για τη Λίβερπουλ. Ο Μπερνάντο Σίλβα μείωσε για τη Σίτι στο 90’ και έδωσε χαρακτήρα θρίλερ στο φινάλε του ντέρμπι.

Η Σίτι έχασε ακόμη δύο ευκαιρίες αλλά δεν κατάφερε να βρει το γκολ της ισοφάρισης. 

Μάντσεστερ Σίτι (Γκουαρδιόλα): Στέφεν, Κανσέλο, Στόουνς, Ακέ, Ζιντσένκο, Φερναντίνιο, Μπερνάρντο Σίλβα, Φόντεν, Γκρίλις, Ζεσούς (83′ Μαχρέζ), Στέρλινγκ

Λίβερπουλ (Κλοπ): Άλισον, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Κονατέ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Φαμπίνιο, Τιάγκο (87′ Τζόουνς), Κεϊτά (74′ Χέντερσον), Ντίας (85′ Φιρμίνο), Μανέ (85′ Ζότα), Σαλάχ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT