Αρμίνια Μπίλεφελντ – Μπάγερν Μονάχου 0-3: Έκανε αυτό που έπρεπε

Αρμίνια Μπίλεφελντ – Μπάγερν Μονάχου 0-3: Έκανε αυτό που έπρεπε

Η Μπάγερν Μονάχου πήρε άνετη νίκη κόντρα στη Μπίλεφελντ (0-3) και θα έχει την ευκαιρία να εξασφαλίσει μαθηματικά τον τίτλο την επόμενη αγωνιστική κόντρα στη Ντόρτμουντ

36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Μπάγερν Μονάχου πήρε άνετη νίκη κόντρα στη Μπίλεφελντ (0-3) και θα έχει την ευκαιρία να εξασφαλίσει μαθηματικά τον τίτλο την επόμενη αγωνιστική κόντρα στη Ντόρτμουντ.

Η ομάδα του Νάγκελσμαν έψαχνε ένα ξέσπασμα μετά τον αποκλεισμό από τη Βιγιαρεάλ για το Τσάμπιονς Λιγκ. Οι Βαυαροί προηγήθηκαν νωρίς στο ματς (10’) με αυτογκόλ του Λάουρσεν και λίγο αργότερα είχαν δοκάρι με τον Λεβαντόφσκι.

Η Μπίλεφελντ βρήκε γκολ με τον Οκουγκάουα το οποίο ακυρώθηκε μέσω του VAR στο 43ο λεπτό. Λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου ο Γκνάμπρι έκανε δύο τα τέρματα της Μπάγερν.

Ο Μουσιάλα στο 86’ διαμόρφωσε  το τελικό σκορ. Η Μπάγερν είναι στην πρώτη θέση με διαφορά 9 βαθμών από τη Ντόρτμουντ ενώ απομένουν τέσσερις αγωνιστικές μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή