Άρης – ΠΑΟΚ 1-0: «Καθάρισε» ο Ντουκουρέ

Άρης – ΠΑΟΚ 1-0: «Καθάρισε» ο Ντουκουρέ

Με γκολ του Ντουκουρέ στο πρώτο ημίχρονο ο Άρης πήρε το ντέρμπι (1-0) κόντρα στον ΠΑΟΚ για την πέμπτη αγωνιστική των πλέι οφ

1' 39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με γκολ του Ντουκουρέ στο πρώτο ημίχρονο ο Άρης πήρε το ντέρμπι (1-0) κόντρα στον ΠΑΟΚ για την πέμπτη αγωνιστική των πλέι οφ.

Η ομάδα του Χερμάν Μπούργος μία εβδομάδα μετά τη μεγάλη νίκη επί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ πήρε ένα ακόμη τρίποντο κάνοντας αποφασιστικό βήμα για την έξοδο στην Ευρώπη τη νέα σεζόν. Ο Άρης έφτασε τους 53 βαθμούς στο πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ από την άλλη, έμεινε στους 59 έχοντας δώσει 30 αγώνες.

Οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά και απείλησαν με σουτ από τον Ιτούρμπε και τον Ζίβκοβιτς. Ο Άρης άνοιξε το σκορ στο 17ο λεπτό όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Ντουκουρέ πήρε την κεφαλιά και νίκησε τον Πασχαλάκη.

Μετά το γκολ, οι φιλοξενούμενοι έδειχναν χαμένοι στον αγωνιστικό χώρο. Ο Ιτούρμπε απείλησε ξανά στο 25’ με απευθείας εκτέλεση κόρνερ αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ. Στο 29΄ο Κουέστα μπλόκαρε σέντρα του Ζίβκοβιτς.

Το πρώτο ημίχρονο είχε ένταση προς το φινάλε. Στο τελευταίο δεκάλεπτο, αποβλήθηκε ο Χερμάν Μπούργος αλλά και ο συνεργάτης του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Στο 44’ ο ΠΑΟΚ απείλησε με τον Σβαμπ και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ο Άρης είχε δοκάρι σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ματίγια. Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Πασχαλάκης έκανε μεγάλη επέμβαση σε τετ α τετ του Μαντσίνι.

Στο 58’ ο Έλληνας τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ έκανε νέα απόκρουση σε εκτέλεση του Ματίγια. Στο 64’ ο Άρης είχε νέα ευκαιρία με τον Γκάμα.

Από εκείνο το σημείο το ματς ισορρόπησε. Στο 70ο λεπτό ο ΠΑΟΚ έμεινε με δέκα παίκτες μετά από αποβολή του Μιχάι.   

Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε στο τελευταίο 20λεπτο με τον Άρη να παίρνει τη δεύτερη σερί νίκη του στα πλέι οφ του πρωταθλήματος. Ο ΠΑΟΚ στρέφει πλέον την προσοχή του στον ημιτελικό του Κυπέλλου με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Άρης (Μπούργος): Κουέστα, Εμπακατά, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Γκάνεα, Ματίγια, Ντουκουρέ, Μαντσίνι (78′ Γκαρσία), Ιτούρμπε (59′ Γκάμα), Πάλμα (59′ Εντιαγέ), Καμαρά (78′ Μπεναλουάν).

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Σάστρε (74′ Τέιλορ), Βαρέλα, Μιχάι, Σίντκλεϊ, Σβαμπ (46′ Αουγκούστο), Κούρτιτς, Σοάρες (60′ Μπίσεσβαρ), Ζίβκοβιτς, Άκπομ (79′ Ολιβέιρα), Μιτρίτσα (74′ Ίνγκασον).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή