Σεβίλλη – Ρεάλ Μαδρίτης 2-3: Ανατροπή και φουλάρει για τον τίτλο

Σεβίλλη – Ρεάλ Μαδρίτης 2-3: Ανατροπή και φουλάρει για τον τίτλο

Ακόμη ένα βήμα για την κατάκτηση του φετινού τίτλου έκανε η Ρεάλ Μαδρίτης που επιβλήθηκε με 3-2 της Σεβίλλης για την 32η αγωνιστική της La Liga

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ακόμη ένα βήμα για την κατάκτηση του φετινού τίτλου έκανε η Ρεάλ Μαδρίτης που επιβλήθηκε με 3-2 της Σεβίλλης για την 32η αγωνιστική της La Liga.

Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι έκανε μία πολύ μεγάλη ανατροπή αφού ήταν πίσω στο σκορ με 2-0. Η Ρεάλ, λίγες μέρες μετά την σπουδαία πρόκριση επί της Τσέλσι στο Τσάμπιονς Λιγκ, διατήρησε τη διαφορά που έχει από τους διώκτες και πολύ δύσκολα θα χάσει το φετινό πρωτάθλημα.

Η Σεβίλλη άνοιξε το σκορ στο 21ο λεπτό με τον Ράκιτιτς. Οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Λαμέλα στο 25’.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ρεάλ πίεσε από το ξεκίνημα. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με τον Ροντρίγκο στο 50ο λεπτό ενώ βρήκαν κι άλλο γκολ με τον Βινίσιους το οποίο ακυρώθηκε μέσω του VAR.

Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι ισοφάρισε με τον Νάτσο στο 82’ Η Ρεάλ έφτασε στη μεγάλη ανατροπή με τον Μπενζεμά στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή