Ζεράρ Πικέ: Παρακαλούσε να παίξει στους Ολυμπιακούς του Τόκιο

Ζεράρ Πικέ: Παρακαλούσε να παίξει στους Ολυμπιακούς του Τόκιο

Νέα ηχητικά ντοκουμέντα που είδαν το φως της δημοσιότητας «καίνε» τον Ζεράρ Πικέ

1' 26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νέα ηχητικά ντοκουμέντα που είδαν το φως της δημοσιότητας «καίνε» τον Ζεράρ Πικέ.

Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει η εφημερίδα «El Confidencial» ο Ισπανός αμυντικός φέρεται να ζητάει από τον πρόεδρο της ομοσπονδίας, Λουίς Ρουμπιάλες, να μεσολαβήσει για να κληθεί στην Εθνική ομάδα της Ισπανίας που θα λάμβανε μέρος στους Ολυμπιακούς του Τόκιο. Παράλληλα, ο Ζεράρ Πικέ μίλησε με όχι κολακευτικά λόγια για τον Σέρχιο Ράμος που επίσης επιθυμούσε να είναι στο Τόκιο.

«Πρέπει να μου το κάνεις αυτό, Ρούμπι, πρέπει να το καταφέρεις. Πρέπει να το κρατήσουμε μυστικό. Να πάρεις τον μίστερ (σ.σ. προπονητή της εθνικής Κ-21) και θα έρθω στη Μαδρίτη να μιλήσουμε. Το θέλω πολύ. Και θα δούμε πως θα το χειριστούμε για να μην μαθευτεί. Πρέπει να μείνει μυστικό των τριών μας ως την τελευταία στιγμή» αναφέρει ο Πικέ στο επίμαχο ηχητικό.

Ο αμυντικός της Μπαρτσελόνα στο ηχητικό ρωτάει τον Ρουμπιάλες αν γνώριζε ότι ο Ράμος επιθυμούσε να αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς αγώνες. «Δεν έχω ιδέα. Με ξάφνιασε η είδηση. Σήμερα ήμουν με τον Ράμος. Δεν νομίζω να είναι αλήθεια» απάντησε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας. 

Ο Λουίς Ρουμπιάλες κάλεσε πίσω τον Πικέ και τον ενημέρωσε ότι ο Ράμος επιθυμούσε όντως να είναι στο Τόκιο. «Ναι, είναι πολύ στο στυλ του Ράμος αυτό που έγινε. Πρώτα να διαρρέει κάτι για να ασκήσει έτσι πίεση», απάντησε με τη σειρά του ο Πικέ.

Σημειώνεται ότι πριν λίγες ημέρες η «El Confidencial» αποκάλυψε ότι ο Ζεράρ Πικέ εισέπραξε κρυφά, μέσω της επενδυτικής του εταιρίας, ένα ποσό κοντά στα 25 εκατομμύρια ευρώ για να μεταφερθεί το ισπανικό Super Cup στη Σαουδική Αραβία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή