Άρσεναλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 3-1: «Ζωντανή» για το Τσάμπιονς Λιγκ

Άρσεναλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 3-1: «Ζωντανή» για το Τσάμπιονς Λιγκ

Η Άρσεναλ επιβλήθηκε με 3-1 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την 34η αγωνιστική της Premier League

1' 59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Άρσεναλ επιβλήθηκε με 3-1 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την 34η αγωνιστική της Premier League.

Με τη νίκη αυτή η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα έφτασε τους 60 βαθμούς σε 33 αγώνες και είναι στην τέταρτη θέση. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την άλλη έμεινε στους 54 βαθμούς έχοντας δώσει 34 αγώνες.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» είναι στην έκτη θέση. Η Γουέστ Χαμ που είναι στην έβδομη έχει 52 βαθμούς. Η Γιουνάιτεντ δύσκολα θα προλάβει το τρένο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι Λονδρέζοι άνοιξαν το σκορ στο 3ο λεπτό με τον Ταβάρες που εκμεταλλεύθηκε τα λάθη στην άμυνα των φιλοξενούμενων. Στο 11’ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Μπρούνο Φερνάντες. Μετά το γρήγορο γκολ που δέχτηκε η ομάδα του Ραλφ Ράνγκνικ προσπάθησε να ισορροπήσει έχοντας την κατοχή της μπάλας.

Στο 24’ οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι με τον Ντάλοτ και στην αμέσως επόμενη φάση ο Ντε Χέα έκανε σπουδαία επέμβαση σε προσπάθεια του Ενκέτια. Ο ίδιος παίκτης σκόραρε στο 27’ αλλά ήταν τελικά σε θέση οφσάιντ όπου υποδείχτηκε μέσω του VAR. Στην ίδια φάση καταλογίστηκε πέναλτι υπέρ των Λονδρέζων.

Ο Σάκα ευστόχησε για το 2-0 με τον ίδιο παίκτη να έχει σκοράρει κόντρα στη Τσέλσι πάλι με πέναλτι. Δύο λεπτά αργότερα, ο Κριστιάνο Ρονάλντο μείωσε με πλασέ και αφιέρωσε το γκολ που σημείωσε στον νεογέννητο γιο του που έφυγε από τη ζωή.

Αυτό ήταν το 100ο γκολ για τον Πορτογάλο σούπερ σταρ στην Premier League. Στο 39΄ο Ελνένι σούταρε με το δεξί αναγκάζοντας τον Ντε Χέα να απομακρύνει.

Το ρεσιτάλ των χαμένων ευκαιριών συνεχίστηκε. Στις καθυστερήσεις ο Τέλες σούταρε με το αριστερό και ο Ράμσντεϊλ έδιωξε. Λίγο αργότερα ο Ντε Χέα έδιωξε σουτ του Όντενγκαρντ.

Στο 55’ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κέρδισε πέναλτι μετά από χέρι του Ταβάρες μέσα στην περιοχή. Ο Μπρούνο Φερνάντες ανέλαβε την εκτέλεση αλλά η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι.

Στο 59΄ο Ελάνγκα σούταρε με τον τερματοφύλακα των Λονδρέζων να αποκρούει χαμηλά. Λίγο αργότερα ο Κριστιάνο σκόραρε αλλά το γκολ του ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Παρά τις ευκαιρίες που είχαν οι φιλοξενούμενοι, η Άρσεναλ τελικά βρήκε γκολ με τρομερό σουτ του Τσάκα στο 70’. Από εκείνο το σημείο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά χωρίς μεγάλες φάσεις.

Άρσεναλ (Αρτέτα): Ράμσντεϊλ, Σέντρικ (90′ Τομιγιάσου), Γουάιτ, Γκάμπριελ, Ταβάρες, Τζάκα, Ελνένι, Σάκα (74′ Χόλντινγκ), Όντεγκααρντ, Σμιθ – Ρόου (64′ Μαρτινέλι), Ενκέτια

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Ράνγκνικ): Ντε Χέα, Τέλες, Βαράν, Λίντελοφ, Μάτιτς (77′ Ράσφορντ), Νταλότ, ΜακΤόμινεϊ, Φερνάντες (84′ Μάτα), Σάντσο, Ρονάλντο, Ελάνγκα (77′ Λίνγκαρντ)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή