Κλοπ: «Δε θα υποτιμήσουμε τη Βιγιαρεάλ»

Κλοπ: «Δε θα υποτιμήσουμε τη Βιγιαρεάλ»

Η Λίβερπουλ δε θα υποτιμήσει τη Βιγιαρεάλ όπως έκαναν η Γιουβέντους και η Μπάγερν Μονάχου σύμφωνα με τον Γιούργκεν Κλοπ

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Λίβερπουλ δε θα υποτιμήσει τη Βιγιαρεάλ όπως έκαναν η Γιουβέντους και η Μπάγερν Μονάχου σύμφωνα με τον Γιούργκεν Κλοπ.

Ο Γερμανός προπονητής σημείωσε εν όψει του πρώτου ημιτελικού του Τσάμπιονς Λιγκ στο Άνφιλντ: «Μπορεί να δημιουργήθηκε ένα μικρό πλεονέκτημα για τη Βιγιαρεάλ, όταν η Γιουβέντους ή η Μπάγερν ίσως την υποτίμησαν, αλλά αυτό δεν θα συμβεί με εμάς. Θέλουν να είναι μέρος του τελικού, αλλά είναι το ίδιο σημαντικό για εμάς».

«Είναι ξεχωριστό. Είναι τρελό, ένα τεράστιο παιχνίδι. Τόσοι προπονητές, παίκτες δουλεύουν όλη τους τη ζωή και δεν το πλησιάζουν. Πρέπει να το αγαπάμε και να το απολαμβάνουμε» πρόσθεσε ο προπονητής της Λίβερπουλ.

«Έχουμε αναλύσει σωστά τη Βιγιαρεάλ. Σέβομαι τον Ουνάι και την ομάδα του. Τους παρακολούθησα. Είναι ένας προπονητής με εμμονή στις λεπτομέρειες. Διαφορετικοί τρόποι να πιέζεις και να αντιδράς σε διαφορετικά αποτελέσματα» σχολίασε ο Κλοπ.

Όπως είπε ο Γερμανός προπονητής, η Λίβερπουλ θέλει την ίδια ατμόσφαιρα με τον επαναληπτικό κόντρα στη Μπαρτσελόνα όταν η ομάδα του ανέτρεψε την ήττα με 3-0 και προκρίθηκε στον τελικό. «Χρειαζόμαστε παρόμοια ατμόσφαιρα και μεγάλη απόδοση. Εάν ένας ημιτελικός σε αυτή τη διοργάνωση θα ήταν εύκολος, κάτι θα ήταν πραγματικά λάθος. Δεν μπορώ να περιμένω. Υπάρχουν στιγμές που θα υποφέρουμε και το ξέρω. Δεν χρειάζεται να εκνευριζόμαστε, αλλά μπορούμε να τους κάνουμε να υποφέρουν και αυτοί» υπογράμμισε ο έμπειρος προπονητής.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT