Λεβαντόφσκι: Νέα επαφή με τη Μπαρτσελόνα

Λεβαντόφσκι: Νέα επαφή με τη Μπαρτσελόνα

Όλο και πιο κοντά στη μεταγραφή του στη Μπαρτσελόνα είναι ο Ρόμπερτ Λεβαντόσφκι

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Όλο και πιο κοντά στη μεταγραφή του στη Μπαρτσελόνα είναι ο Ρόμπερτ Λεβαντόσφκι.

Όπως αναφέρουν ΜΜΕ της Ισπανίας, ο Ματέο Αλεμάνι, αθλητικός διευθυντής των «μπλαουγκράνα» και ο εκπρόσωπος του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι είχαν συνάντηση σε εστιατόριο της Βαρκελώνης.

Σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, η Μπαρτσελόνα είναι έτοιμη να προσφέρει 30-35 εκατομμύρια ευρώ στη Μπάγερν Μονάχου για την απόκτηση του Πολωνού επιθετικού. Οι Βαυαροί αξιώνουν 40 εκατομμύρια.

Ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή, αναμένεται να έχει ραντεβού με τη Μπάγερν εντός της ημέρας. Το συμβόλαιο του Λεβαντόφσκι λήγει το 2023.

Όπως έχει αναφερθεί σε ρεπορτάζ ξένων ΜΜΕ, επιθυμία του Λεβαντόφσκι είναι να αλλάξει περιβάλλον. Ο ποδοσφαιριστής αγωνίζεται 12 χρόνια στη Γερμανία (τέσσερα στη Ντόρτμουντ, οκτώ στη Μπάγερν) και ο ίδιος θεωρεί ότι ο κύκλος του στους Βαυαρούς έχει κλείσει.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στη Μπάγερν δηλώνουν αισιόδοξοι για την έκβαση της υπόθεσης. Ο Όλιβερ Καν, διευθύνων σύμβουλος της ομάδας, έχει δηλώσει άλλωστε ότι ο Λεβαντόφσκι θα συνεχίσει στο Μόναχο. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT