Κωνσταντίνος Μαυροπάνος: Στο στόχαστρο της Γουέστ Χαμ

Κωνσταντίνος Μαυροπάνος: Στο στόχαστρο της Γουέστ Χαμ

Στο στόχαστρο της Γουέστ Χαμ είναι ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος με τους Άγγλους να εμφανίζονται διατεθειμένοι να καταθέσουν πρόταση για την απόκτησή του

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο στόχαστρο της Γουέστ Χαμ είναι ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος με τους Άγγλους να εμφανίζονται διατεθειμένοι να καταθέσουν πρόταση για την απόκτησή του.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της ιστοσελίδας «Kicker» οι Λονδρέζοι έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Έλληνα αμυντικού. Μάλιστα είναι έτοιμοι να διαθέσουν 25 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτησή του.

Ο Μαυροπάνος τη φετινή σεζόν αγωνίζεται στη Στουτγκάρδη ως δανεικός από την Άρσεναλ για δεύτερη σεζόν. Έχει 28 συμμετοχές στη Μπουντεσλίγκα, όλες ως βασικός.

Έχει σημειώσει 4 γκολ κι έχει μία ασίστ. Στο Κύπελλο έχει δύο συμμετοχές έχοντας σημειώσει ένα γκολ.

Ο Μαυροπάνος έκανε ντεμπούτο στη Superleague με τη φανέλα του ΠΑΣ. Τον Ιανουάριο του 2018 πήρε μεταγραφή για την Άρσεναλ.

Δύο χρόνια αργότερα παραχωρήθηκε δανεικός στη Νυρεμβέργη για έξι μήνες. Το καλοκαίρι του 2020 δόθηκε δανεικός για δύο σεζόν στην Στουτγκάρδη.

Έχει 9 συμμετοχές με την Εθνική ανδρών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT