La Liga, Ρεάλ Μαδρίτης – Εσπανιόλ 4-0: «Κλείδωσε» τον τίτλο

La Liga, Ρεάλ Μαδρίτης – Εσπανιόλ 4-0: «Κλείδωσε» τον τίτλο

Η Ρεάλ Μαδρίτης επιβλήθηκε με 4-0 της Εσπανιόλ για την 34η αγωνιστική και εξασφάλισε τον τίτλο στη La Liga

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Ρεάλ Μαδρίτης επιβλήθηκε με 4-0 της Εσπανιόλ για την 34η αγωνιστική και εξασφάλισε τον τίτλο στη La Liga.

Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι έφτασε τους 81 βαθμούς, 17 περισσότερους από τη δεύτερη Σεβίλλη και 18 από τη Μπαρτσελόνα τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος. Η Ρεάλ κατέκτησε το πρωτάθλημα για 35η φορά και επιστρέφει στην κορυφή μετά το 2020.

Παράλληλα, ο Κάρλο Αντσελότι μπαίνει στα βιβλία της ιστορίας του ποδοσφαίρου. Ο Ιταλός προπονητής έγινε ο πρώτος που κατακτά το πρωτάθλημα στις πέντε μεγαλύτερες λίγκες του κόσμου.

Ο Αντσελότι έχει κατακτήσει τον τίτλο στην Ιταλία με τη Μίλαν, στην Αγγλία με την Τσέλσι, στη Γερμανία με τη Μπάγερν Μονάχου και τη Γαλλία με την Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Ιταλός προπονητής πρόσθεσε και το πρωτάθλημα Ισπανίας στο πλούσιο παλμαρέ του.

Στο ματς με την Εσπανιόλ, οι Μαδριλένοι «καθάρισαν» με μεγάλη άνεση. Με δύο γκολ του Ροντρίγκο μέσα σε δέκα λεπτά (33’, 43’) η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι προηγήθηκε με 2-0.

Ο Μάρκο Ασένσιο έκανε το 3-0 στο 55’ ενώ στο 72’ ακυρώθηκε τέρμα του Ίσκο. Ο Μπενζεμά στο 81’ διαμόρφωσε το 4-0 που ήταν και το τελικό σκορ.  

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT