Ολυμπιακός: Εκτός αποστολής ο Σισέ

Ολυμπιακός: Εκτός αποστολής ο Σισέ

Ο Πάπε Σισέ έμεινε εκτός αποστολής του Ολυμπιακού για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Πάπε Σισέ έμεινε εκτός αποστολής του Ολυμπιακού για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Πέδρο Μαρτίνς είχε σημαντικά παράπονα από τον Σενεγαλέζο στόπερ μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο και φρόντισε να του στείλει… μήνυμα δυσαρέσκειας. Εκτός αποστολής για το ματς της έκτης αγωνιστικής των πλέι οφ έμεινε και ο Λαλά με τον Κώστα Μανωλά.

Αντίθετα, ο Κώστας Φορτούνης υπολογίζεται κανονικά.

Η ενημέρωση του Ολυμπιακού:

Με προπόνηση που διεξήχθη στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη το απόγευμα του Σαββάτου ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής των Playoffs κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα (Κυριακή 17:00, Novasports Prime).

Ο κ. Πέδρο Μαρτίνς γύμνασε τους παίκτες του και αμέσως μετά ανακοίνωσε την αποστολή, που αποτελείται από 25 ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά η αποστολή

Βατσλίκ, Κρίστινσον, Καραργύρης, Ανδρούτσος, Ο. Μπα, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Κανέ, Μπουχαλάκης, Κούντε, Μ. Καμαρά, Φαντιγκά, Α. Καμαρά, Καρβάλιο, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Ονιεκουρού, Ροντρίγκες, Λόπες, Μασούρας, Φορτούνης, Τικίνιο, Ελ Αραμπί

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT