Bundesliga: Χόφενχαϊμ – Φράιμπουργκ 3-4: Όλο και πιο κοντά στο Τσάμπιονς Λιγκ

Bundesliga: Χόφενχαϊμ – Φράιμπουργκ 3-4: Όλο και πιο κοντά στο Τσάμπιονς Λιγκ

Τις ελπίδες της για έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν διατήρησε η Φράιμπουργκ που επιβλήθηκε με 4-3 της Χόφενχαϊμ για την 32η αγωνιστική της Bundesliga

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τις ελπίδες της για έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν διατήρησε η Φράιμπουργκ που επιβλήθηκε με 4-3 της Χόφενχαϊμ για την 32η αγωνιστική της Bundesliga.

Με τη νίκη αυτή η Φράιμπουργκ έφτασε τους 55 βαθμούς, όσους και η Λεβερκούζεν ενώ έχει έναν περισσότερο από τη Λειψία. Απέναντι στην ομάδα του Τεντέσκο θα διεκδικήσει το πρώτο τρόπαιο της ιστορίας της αφού αναμετρώνται στον τελικό του Κυπέλλου.

Η Χόφενχαϊμ από την άλλη έμεινε στους 46 βαθμούς. Παρόλα αυτά διατήρησε τις ελπίδες της για ευρωπαϊκή έξοδο.

Το ματς είχε συναρπαστική εξέλιξη. Ο Σάλαϊ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους στο 23ο λεπτό. Ο Κράμαριτς έφερε το ματς στα ίσα 9 λεπτά αργότερα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Στίλερ έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους στο 49ο λεπτό με τον Γιούντερ να ισοφαρίζει σε 2-2 ένα λεπτό αργότερα. Ο Χόλερ στο 70’ έδωσε και πάλι προβάδισμα στη Φράιμπουργκ.

Τρία λεπτά αργότερα ο Γιέονγκ διαμόρφωσε το 2-4 για τους φιλοξενούμενους. Ο Ρούντι διαμόρφωσε το 3-4 που ήταν και τελικό σκορ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή