Champions League: Βγαίνει η πρώτη φιναλίστ

Champions League: Βγαίνει η πρώτη φιναλίστ

Η Βιγιαρεάλ υποδέχεται τη Λίβερπουλ (22:00) στον επαναληπτικό ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ

1' 46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Βιγιαρεάλ υποδέχεται τη Λίβερπουλ (22:00) στον επαναληπτικό ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι «Reds» επιβλήθηκαν με 2-0 στο πρώτο ματς στο Άνφιλντ και έχουν προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό που θα γίνει στο Παρίσι.

Ωστόσο, η Βιγιαρεάλ έχει αποκλείσει στη φετινή της πορεία τη Γιουβέντους και τη Μπάγερν και δείχνει ικανή για μία ακόμη υπέρβαση. Αυτό τόνισε άλλωστε και ο Ουνάι Έμερι εν όψει του αγώνα.

«Είμαστε σε εξαιρετική κατάσταση και έχουμε ένα πολύ καλό σερί στην έδρα μας. Το να ξεκινάς με 2-0 κατά σου κάνει την αποστολής μας δύσκολη, όμως θα παλέψουμε. Θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε καταστάσεις που θα μας επιτρέψουν να φτάσουμε κοντά στην ισοφάριση του συνολικού σκορ. Προφανώς, η κατάργηση του κανονισμού για το εκτός έδρας γκολ μας ευνοεί. Η Λίβερπουλ ήταν φοβερή στην έδρα της, όμως καταφέραμε να αμυνθούμε και να μην τους δώσουμε μεγαλύτερο προβάδισμα. Θέλουμε να παίξουμε το παιχνίδι μας, να απολαύσουμε αυτή την στιγμή με τους οπαδούς μας» είπε μεταξύ άλλων ο Ουνάι Έμερι.

Ο Ισπανός προπονητής θα έχει και πάλι στη διάθεσή του τον Ζεράρ Μορένο. Αντίθετα, αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Νταντζούμα.

Η Λίβερπουλ, έχει το πάνω χέρι για την πρόκριση. Η ομάδα του Κλοπ θέλει να επιστρέψει στον τελικό μετά το 2019 όταν και κατέκτησε το τρόπαιο στη Μαδρίτη.

Ο Γερμανός προπονητής ξεκούρασε ποδοσφαιριστές στο ματς του πρωταθλήματος με τη Νιούκαστλ. Ο ίδιος κράτησε χαμηλούς τόνους στη συνέντευξη τύπου. 

«Δεν κερδίσαμε τους αγώνες μένοντας χαμηλά και παίζοντας με αντεπιθέσεις. Προσπαθήσαμε να είμαστε ο εαυτός μας και το ίδιο πρέπει να κάνουμε και πάλι. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να υποφέρουμε και να μείνουμε πίσω σε κάποιες στιγμές, αλλά όχι ως γενική προσέγγιση» είπε μεταξύ άλλων ο Κλοπ. 

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η αναμέτρηση αυτή αφορά και τον Ολυμπιακό. Μετά τον αποκλεισμό των ρωσικών ομάδων από τις διοργανώσεις της UEFA, αν η Βιγιαρεάλ δεν κατακτήσει το τρόπαιο τότε οι Πειραιώτες θα ξεκινήσουν την ευρωπαϊκή τους πορεία από τον δεύτερο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αν αυτό το σενάριο επιβεβαιωθεί, η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς θα κερδίσει λίγες ημέρες ξεκούρασης. Οι πρώτοι αγώνες του δεύτερου προκριματικού θα γίνουν 19/20 Ιουλίου. Οι πρώτοι αγώνες του πρώτου προκριματικού είναι 5/6 Ιουλίου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT