Μπόρνμουθ: Ο Ντέιβιντ Μπρουκς ξεπέρασε τον καρκίνο

Μπόρνμουθ: Ο Ντέιβιντ Μπρουκς ξεπέρασε τον καρκίνο

Ο ποδοσφαιριστής Ντέβιντ Μπρουκς ξεπέρασε τον καρκίνο όπως ανακοίνωσε ο ίδιος.

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο ποδοσφαιριστής Ντέβιντ Μπρουκς ξεπέρασε τον καρκίνο όπως ανακοίνωσε ο ίδιος.

Ο 25χρονος Ουαλός είχε μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης επ’ αόριστον τον Οκτώβριο. Ο ποδοσφαιριστής είχε διαγνωστεί με λέμφωμα Χότζκιν, ένα είδος καρκίνου.

Τότε, οι γιατροί ήταν αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας του. Η θεραπεία στην οποία υποβλήθηκε ο ποδοσφαιριστής ήταν επιτυχημένη όπως ανακοινώθηκε.

«Πέρασαν μερικοί μήνες από την τελευταία ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας μου και σε αυτό το διάστημα ευτυχώς ολοκλήρωσα την θεραπεία μου για τον καρκίνο.

Την περασμένη εβδομάδα συναντήθηκα με τον εξειδικευμένο γιατρό μου, ο οποίος είχε μελετήσει τις τελευταίες εξετάσεις μου. Είμαι πολύ χαρούμενος να ανακοινώσω ότι η θεραπεία μου ήταν επιτυχής και μπορώ να πω ότι μου δόθηκε το ”πράσινο φως” και πως ξεπέρασα πλήρως τον καρκίνο.

Είναι υπέροχο να μπορώ να πω αυτά τα λόγια και είμαι τόσο ευγνώμων για όλα τα μηνύματά σας και τις ευχές, με βοήθησαν πραγματικά σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Ανυπομονώ να ξεκινήσω ξανά την πορεία μου για να ανακτήσω το 100% της φόρμας μου και να συνεχίσω την ποδοσφαιρική μου καριέρα» ανέφερε ο ποδοσφαιριστής στο μήνυμά του στα κοινωνικά δίκτυα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT