Champions League, Αντσελότι: «Η πρόκριση είναι ανοιχτή»

Champions League, Αντσελότι: «Η πρόκριση είναι ανοιχτή»

Η Ρεάλ Μαδρίτης θα εξαντλήσει τις πιθανότητές της για πρόκριση στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ σύμφωνα με τον Κάρλο Αντσελότι

1' 26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Ρεάλ Μαδρίτης θα εξαντλήσει τις πιθανότητές της για πρόκριση στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ σύμφωνα με τον Κάρλο Αντσελότι. Οι Ισπανοί ηττήθηκαν με 4-3 από τη Μάντσεστερ Σίτι στο Έτιχαντ στον πρώτο ημιτελικό με τους Άγγλους να έχουν το πάνω χέρι. 

«Έχουμε κίνητρο και είμαστε συγκεντρωμένοι. Έχουμε μια πρόκληση αύριο, μια ευκαιρία να παίξουμε σε έναν τελικό Champions League. Υπάρχει μια υπέροχη ατμόσφαιρα. Γνωρίζουμε τη δυσκολία του αυριανού παιχνιδιού, αλλά η πρόκριση είναι ανοιχτή, παρά αυτό το μικρό μειονέκτημα και ήρθε η ώρα να το διορθώσουμε. Η προσωπικότητα είναι ένα σημαντικό κομμάτι, γιατί σε κάνει να δείχνεις όλη την ποιότητα που έχεις. Αύριο δεν κερδίζεις μόνο με την καρδιά σου, κερδίζεις με τα πάντα. Πρέπει να βελτιώσουμε την άμυνα, να είμαστε πιο συμπαγείς, να κινηθούμε καλύτερα. Είναι κάτι στο οποίο έχουμε δουλέψει και πιστεύω ότι θα δούμε βελτίωση» τόνισε ο Αντσελότι στη συνέντευξη τύπου εν όψει του αγώνα της Μαδρίτης.

«Κάθε παιχνίδι έχει την ιστορία του. Έχουν ένα πλεονέκτημα, το ξέρουμε και είναι στο χέρι μας να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Νομίζω ότι είναι πολύ δύσκολο, αλλά, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος και με το Μπερναμπέου, μπορούμε να τα καταφέρουμε. Νομίζω ότι πρέπει να σκεφτούμε ένα ολοκληρωμένο παιχνίδι» πρόσθεσε ο Ιταλός προπονητής.

«Ο Μόντριτς δεν έχει αλλάξει. Αν έπρεπε να συγκρίνω τον Μπενζεμά μαζί του, νομίζω ότι ο Καρίμ έχει αλλάξει περισσότερο. Ο Μπενζεμά τα έχει πάει πολύ καλά, έχει βελτιώσει ακόμα και τον Βινίσιους. Αυτή η ομάδα, γενικά, έχει βελτιώσει πολύ τα πράγματα στην επίθεση. Όσο για τον Φόντεν, είναι ένας φανταστικός παίκτης, κάνει θεαματικά πράγματα. Είναι ένας σύγχρονος επιθετικός, που μπορεί να παίξει σε πολλές θέσεις, είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του αγγλικού ποδοσφαίρου» είπε ο Κάρλο Αντσελότι για τον Μπενζεμά και τον Φόντεν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT