Champions League: Σπουδαία ρεβάνς στη Μαδρίτη

Champions League: Σπουδαία ρεβάνς στη Μαδρίτη

Η Ρεάλ Μαδρίτης φιλοξενεί τη Μάντσεστερ Σίτι (22:00) με φόντο τον τελικό του Τσάμπιονς λιγκ

1' 46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Ρεάλ Μαδρίτης φιλοξενεί τη Μάντσεστερ Σίτι (22:00) με φόντο τον τελικό του Τσάμπιονς λιγκ. Εκεί περιμένει η Λίβερπουλ που πήρε την πρόκριση κόντρα στη Βιγιαρεάλ.

Στο πρώτο ματς του Έτιχαντ η ομάδα του Γκουαρδιόλα επιβλήθηκε με 4-3 και πήρε προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό. Ωστόσο η Ρεάλ δε θα παραδοθεί τόσο εύκολα.

Άλλωστε μετράει δύο κατά σειρά προκρίσεις με ανατροπή. Στη φάση των «16» απέκλεισε την Παρί Σεν Ζερμέν ενώ είχε ηττηθεί με 1-0 στο πρώτο ματς.

Στα προημιτελικά χρειάστηκε την παράταση για να πάρει την πρόκριση κόντρα στην Τσέλσι. Στον επιπλέον  χρόνο ο Μπενζεμά έδωσε τη λύση.

«Θα δούμε ένα υπέροχο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο μεγάλες ομάδες με σπουδαίους παίκτες. Κάθε φορά που παίζεις έναν ημιτελικό Champions League, δεν είναι κάτι που μπορείς να το κάνεις μόνο από καρδιά και κίνητρο. Είναι ένα σημαντικό στοιχείο, αλλά αυτό δεν αρκεί. Υπάρχουν ατομικές πτυχές, χρειάζεται ένας συνδυασμός συνθηκών για να κερδίσουμε το Champions League. Εάν κερδίσουμε αύριο, δεν θα είναι επειδή έχουμε κίνητρο ή η μαγική ατμόσφαιρα, θα είναι λόγω της συλλογικής μας δέσμευσης και των ατομικών ικανοτήτων των παικτών μας», ανέφερε στις δηλώσεις του ο Κάρλο Αντσελότι.

Ο Ιταλός προπονητής δεν υπολογίζεται στους Μπέιλ και Ίσκο για το σημερινό ματς. Ο Νταβίντ Αλάμπα είναι στην αποστολή αλλά παραμένει αμφίβολος.

Η Σίτι έχει μπροστά της την πρόκληση του δεύτερου σερί τελικού. Οι «πολίτες» έχοντας αποκλείσει την Σπόρτινγκ Λισαβόνας στη φάση των «16» και την Ατλέτικο Μαδρίτης στα προημιτελικά στοχεύουν να βρεθούν στο Παρίσι.

Η ομάδα του Γκουαρδιόλα έχει μεγάλο στόχο την κατάκτηση του τροπαίου.

«Πιθανώς, πρέπει να είμαστε καλύτεροι από τον πρώτο αγώνα, αλλά μπορούμε να παίξουμε πολύ χειρότερα από ό,τι παίξαμε και μπορούμε να κερδίσουμε. Δεν μπορούμε να αρνηθούμε ότι η εκτίμησή μου είναι σωστή. Κανείς δεν ξέρει. Μερικές φορές παίρνεις αυτό που δεν αξίζεις, μερικές φορές δεν παίρνεις αυτό που αξίζεις. Πρέπει να αποδώσουμε απίστευτα καλά και να κερδίσουμε το παιχνίδι. Για να νικήσεις τη Μαδρίτη, πρέπει να αποδώσεις καλά πάνω από δύο παιχνίδια» σχολίασε ο Πεπ Γκουαρδιόλα.

Για τη Μάντσεστερ Σίτι θα απουσιάσει ο Μεντί που είναι τιμωρημένος. Αμφίβολοι είναι και οι Κάιλ Ουόκερ, Τζον Σόουνς και Νέιθαν Άκε αν και ταξίδεψαν στη Μαδρίτη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT