Κλοπ: «Κάναμε αυτό που έπρεπε»

Κλοπ: «Κάναμε αυτό που έπρεπε»

Ανακουφισμένος μετά την πρόκριση της Λίβερπουλ στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ εμφανίστηκε ο Γιούργκεν Κλοπ

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ανακουφισμένος μετά την πρόκριση της Λίβερπουλ στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ εμφανίστηκε ο Γιούργκεν Κλοπ.

Οι «Reds» επιβλήθηκαν με 3-2 της Βιγιαρεάλ στην Ισπανία και έκλεισαν θέση για τον τελικό του Παρισιού με δύο νίκες. Στο πρώτο ημίχρονο του επαναληπτικού στο Θεράμικα, οι Ισπανοί πήραν προβάδισμα με 2-0 ισοφαρίζοντας το σκορ του πρώτου αγώνα. 

«Ήταν ξεκάθαρο ότι η αρχή ήταν δύσκολη για εμάς. Προσπαθήσαμε να πιέσουμε και πετάξαμε πολλές μπάλες. Δεν καταφέραμε να βρούμε ρυθμό και κάναμε πολλά λάθη» ομολόγησε μετά το τέλος του επαναληπτικού στην Ισπανία ο Γιούργκεν Κλοπ.

Ο Γερμανός προπονητής αποκάλυψε και τι είπε στους παίκτες του στην ανάπαυλα του ημιχρόνου. «Τους είπα ότι έπρεπε ώστε να γίνουμε πιο δυνατοί και να κινηθούμε εξυπνότερα. Δεν μπορέσαμε να βρούμε τους χώρους που θέλαμε και στην επανάληψη έπρεπε να αλλάξουμε. Δεν υπήρχε ευελιξία στην τριπλέτα της επίθεσης, οπότε έπρεπε κάτι να αλλάξουμε, γι’ αυτό μπήκε στο ματς ο Ντίας. Τελικά κάναμε αυτό που έπρεπε» σημείωσε ο Κλοπ.

Η Λίβερπουλ προκρίθηκε στον τρίτο τελικό Τσάμπιονς Λιγκ κατά τη θητεία του Γερμανού προπονητή. Οι «Reds» ηττήθηκαν από τη Ρεάλ το 2018 και την επόμενη σεζόν κατέκτησαν το τρόπαιο κόντρα στην Τότεναμ. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή