Έμερι: «Κάτι μας έλειψε»

Ικανοποιημένος από την απόδοση των ποδοσφαιριστών του έμεινε ο Ουνάι Έμερι

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ικανοποιημένος από την απόδοση των ποδοσφαιριστών του έμεινε ο Ουνάι Έμερι.

Η Βιγιαρεάλ ηττήθηκε με 3-2 από τη Λίβερπουλ στον επαναληπτικό ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ και αποχαιρέτησε τη διοργάνωση. Οι Ισπανοί προηγήθηκαν με 2-0 στο ημίχρονο, ισοφάρισαν το σκορ του πρώτου αγώνα αλλά οι «Reds» έκαναν την ανατροπή στο δεύτερο 45λεπτο και πήραν την πρόκριση για τον τελικό του Παρισιού. 

«Στο ημίχρονο, πίστευα ότι θα ήταν πολύ δύσκολο. Ο στόχος μας, ήταν να πετύχουμε το πρώτο γκολ για να είμαστε κοντά στο «comeback». Και το κάναμε», σχολίασε ο Ισπανός προπονητής της Βιγιαρεάλ

«Το δεύτερο γκολ, μας ενθάρρυνε πάρα πολύ. Ο τραυματισμός του Μορένο,  επηρέασε πολύ, όλη την ομάδα. Μας είπε ότι ένιωθε κάτι για τον τραυματισμό του, οπότε δεν ρισκάραμε, είχε κάνει ήδη μεγάλη προσπάθεια για να παίξει. Ήταν ο μόνος, που μας επέτρεψε να έχουμε μονομαχίες κοντά στην αμυντική γραμμή του αντιπάλου. Η ομάδα απλά, δεν ήταν έτοιμη να αντέξει αυτόν τον ρυθμό σε όλο το παιχνίδι. Δεν ήταν αρκετό. Κάτι μας έλειψε» ομολόγησε ο Ουνάι Έμερι.

Η Βιγιαρεάλ ολοκλήρωσε την πορεία της στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση έχοντας πετύχει δύο σημαντικές προκρίσεις. Οι Ισπανοί απέκλεισαν στη φάση των «16» τη Γιουβέντους και στα προημιτελικά τη Μπάγερν Μονάχου κερδίζοντας τον θαυμασμό όλης της ποδοσφαιρικής Ευρώπης. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT