Conference League: Στον τελικό Ρόμα, Φέγενορντ

Conference League: Στον τελικό Ρόμα, Φέγενορντ

Η Ρόμα επιβλήθηκε με 1-0 της Λέστερ και προκρίθηκε στον τελικό του Conference League

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Ρόμα επιβλήθηκε με 1-0 της Λέστερ και προκρίθηκε στον τελικό του Conference League.

Η ομάδα της Ρώμης θα διεκδικήσει ευρωπαϊκό μετά το 1991 και το τότε Κύπελλο Ούεφα όπου είχε ηττηθεί με 2-1 από την Ίντερ.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο, θα διεκδικήσει ως προπονητής της Ρόμα ένα ακόμη τρόπαιο στην πλούσια καριέρα του. Οι Ρωμαίοι άνοιξαν το σκορ στο 11’ με τον Έιμπραχαμ.

Από εκείνο το σημείο η Λέστερ πήρε την κατοχή της μπάλας και έγινε πιο απειλητική. Ωστόσο δεν κατάφερε να βρει το γκολ με τη Ρόμα να παίρνει την πρόκριση.

Η Ρόμα θα αντιμετωπίσει στον τελικό τη Φέγενορντ. Οι Ολλανδοί έφεραν 0-0 με τη Μαρσέιγ και σε συνδυασμό με τη νίκη τους με 3-2 στο πρώτο ματς πήραν την πρόκριση.

Η Φέγενορντ είχε αγωνιστεί για τελευταία φορά σε τελικό ευρωπαϊκού Κυπέλλου το 2002 όταν είχε επικρατήσει με 3-2 της Ντόρτμουντ στο τότε Κύπελλο Ουέφα. Στον τελικό του ευρωπαϊκού σούπερ καπ την ίδια χρονιά είχε ηττηθεί από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Το ματς στο Βελοντρόμ είχε αγωνία και φάσεις. Ο τραυματισμός του Ντιμίτρι Παγέτ δυσκόλευσε τα πράγματα για τη Μαρσέιγ που δεν κατάφερε να βρει λύσεις.

Ο τελικός του Europa Conference League θα διεξαχθεί στις 25 Μαΐου στα Τίρανα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή